ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Aπευθείας μετάδοση από την Πύλη του Βραδεμβούργου


Οι Γερμανικές εκλογές σε κανάλια και ραδιόφωνα


Με διαδοχικές συνδέσεις με όλους τους ανταποκριτές και τους απεσταλμένους της και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21:00 να μεταφέρεται εκτάκτως στο Βερολίνο, η ΕΡΤ θα καλύψει λεπτό ..προς λεπτό την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών στη Γερμανία.
Η ενημέρωση θα ξεκινήσει στην ΕΡΤ1 στις 19:00 με την μετάδοση των exit poll και στις 20:00 των πρώτων αποτελεσμάτων.
***
Στις 21:00, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου και το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ1 σε απευθείας μετάδοση από την Πύλη του Βραδεμβούργου θα μεταφέρει όλες τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και τις εκτιμήσεις για τον νέο καγκελάριο, τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες.
***
Στις 23:30, σε μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή που θα παρουσιάσουν η Άννα Παπασωτηρίου και ο Δημήτρης Απόκης οι τηλεθεατές θα ακούσουν πρώτοι τις προβλέψεις για την επόμενη ημέρα στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Γερμανία Γιώργος Παππάς, οι απεσταλμένες της δημόσιας τηλεόρασης στα εκλογικά επιτελεία των κομμάτων Κλειώ Νικολάου και Ανδριάνα Μαγγανιά, αλλά και οι καλεσμένοι της εκπομπής θα αναλύσουν και θα σχολιάσουν όλες τις εξελίξεις.
***
Το OPEN, δίνει το «παρών» στην κρίσιμη για όλη την Ευρώπη εκλογική αναμέτρηση στη Γερμανία.
Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21.00 η Πόπη Τσαπανίδου, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο.. Σωτήρης Δανέζης στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Η Γερμανία αλλάζει ηγεσία, η Ευρώπη γυρίζει σελίδα» θα μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό το κλίμα διεξαγωγής των ομοσπονδιακών εκλογών για το 20ο γερμανικό ομοσπονδιακό κοινοβούλιο, ενώ θα μας ενημερώσουν για τα πρώτα αποτελέσματα, καθώς και για τον μεγάλο νικητή.
Μαζί τους, ο Παντελής Βαλασόπουλος από το Βερολίνο, αλλά και όλοι οι ανταποκριτές του ΟΡΕΝ από τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και την Ουάσινγκτον, οι οποίοι θα μεταδίδουν τις πρώτες αντιδράσεις για τον νέο Καγκελάριο.
***
Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή και από τον Alpha 989 για τις γερμανικές εκλογές αυτή την Κυριακή. Θα ξεκινήσει το απόγευμα στις 19:00 και θα ολοκληρωθεί στις 23:30 το βράδυ. Με ανταποκρίσεις από.. την Γερμανία, τις Βρυξέλλες και την Ιταλία. Επίσης η εκπομπή θα φιλοξενήσει διεθνολόγους και ειδικούς ώστε να αναλύσουν το αποτέλεσμα και τις οποίες επιπτώσεις θα έχει στην ΕΕ.
***
Γερμανικές Εκλογές και στον ΣΚΑΪ. Στο στούντιο η Σία Κοσιώνη, ο Αλέξης Παπαχελάς και ο Παύλος Τσίμας. Την Κυριακή 26/9 στις 00.30.
Λεπτό προς λεπτό το εκλογικό αποτέλεσμα, ζωντανές συνδέσεις με το Βερολίνο και οι πρώτες δηλώσεις νικητών και ηττημένων.