ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Μα, μεταναστόπουλα στα νηπιαγωγεία μας;

του Παντελή Μπουκάλα

Θα πρέπει να είναι βαρύ έγκλημα να πηγαίνεις σε ελληνικό νηπιαγωγείο και να μη σε λένε Γιώργο ή Μαρία, Φώτη ή Χριστίνα, αλλά Αμπντούλ ή Αϊσέ, Ογιούλ ή Τζαφρί, Μαντί ή Λάιλα. Γιατί όλα τα κακά με αυτόν τον τρόπο αρχίζουν: εξαιτίας της καλοσύνης μας, της φιλόξενης καρδιάς μας, που τη διαθέταμε έτσι κι αλλιώς επί Ξενίου Διός, την είδαμε όμως να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο,..να διπλασιάζεται επί Ιησού του Ξενίζοντος τον Ξένο. Με δύο καρδιές εμείς, Ελληνες εξ Ελλήνων και χριστιανοί εκ χριστιανών, άρα φύσει αγαθοί. Πλην άκαρδοι οι Αλλοι, οι εξ Ασίας και Αφρικής άλλοι, αλλά και οι εκ Βαλκανίων. Και με μυαλό ύπουλο.
Εχουν βάλει μπρος το σχέδιο της «αντικατάστασης». Ξεκινούν για τον ευλογημένο τόπο μας, τάχα πρόσφυγες που κινδυνεύει η ζωή τους και αναγκεμένοι οικονομικοί μετανάστες. Και σέρνουν μαζί τους τα κουτσούβελά τους για να τα υψώνουν στα σύνορα, χερσαία και θαλάσσια, σαν κλάδους ικεσίας. Ή σαν μικρούς δούρειους ίππους, σάρκινους, ώστε να τους συμπονέσουμε. Και όταν φθάνουν εδώ, αράζουν στα ωραιότατα κέντρα υποδοχής που τους ετοίμασε ο Ευρωπαίος εαυτός μας. Η μόνη τους δουλειά, να στέκονται στην ουρά στο ΑΤΜ για να τραβάνε το ένα επίδομα μετά το άλλο. Και να συνεχίζουν να γεννοβολάνε, για ν’ αυγατίζουν τα δικαιώματά τους. Και να υλοποιηθεί μια ώρα αρχύτερα το σχέδιο της αντικατάστασής μας, της εκδίωξής μας από τα πάτρια ή της μετατροπής μας σε μειονότητα. Ενα σχέδιο καλά επεξεργασμένο από μουλάδες, αγιατολάδες και λοιπούς ταλιμπαναίους. Με την ιδεολογική καθοδήγηση του Χένρι Κίσινγκερ (δεν μπορεί, θα τις θυμάστε εκείνες τις φοβερές δηλώσεις του εναντίον μας, που δεν είχαν γίνει ποτέ, αλλά τι σημασία έχει), την τεχνολογική υποστήριξη ανθελλήνων σιωνιστών που συνωμοτούν εναντίον μας από τον καιρό των Μακκαβαίων, και την οικονομική συμπαράσταση του Σόρος και του Γκέιτς.
Το πρώτο που κάνουν αφού αγκυροβολήσουν με ασφάλεια στους φιλόξενους κόλπους της καρδιάς μας είναι να στείλουν στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά μας τα βλαστάρια τους, σωστός παιδικός στρατός. Ωστε να μολυνθούν εξ απαλών ονύχων τα δικά μας παιδιά από ξένα σύμφωνα και φωνήεντα, από ανοίκεια ονόματα. Ξέρεις τι είναι να αρχίζουν να παίζουν με συνομήλικά τους που μπορεί να τα λένε Ιμπραήμ ή Ομέρ; Διάβρωση. Εισβολή από τις παιδικές κερκόπορτες.
Κι αν τύχει και κάποιο ξενόπουλο προκύψει καλός μαθητής, άριστος, θα έχουμε έπειτα μπλεξίματα με τη σημαιοφορία. Και θα βγαίνουν οι αενάως καιροφυλακτούντες εθνομηδενιστές να λένε το μακρύ και το κοντό τους. Ή, άλλο μπέρδεμα, αν ξεφυτρώσουν ανάμεσά τους τίποτε καλοί μπασκετμπολίστες ή δρομείς ή ακοντίστριες, θα πρέπει εμείς να καμαρώνουμε, έλεος πια, βλέποντάς τους στα γαλανόλευκα. Δεν είδατε τι τραβάμε με τους Αντετοκουνμπαίους, που διάλεξαν αυτό το βαρβαρόηχο επώνυμο μόνο και μόνο για να προκαλέσουν προβλήματα στην άρθρωση του υπουργού Ελληνοφωνίας και Αναπτύξεως;
Τούτων δοθέντων, ήταν εξαιρετική η πρωτοβουλία κάποιας «ελληνόψυχης» ιστοσελίδας να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα μεταναστόπουλων που πάνε σε νηπιαγωγείο της Αθήνας. Ωστε να μάθουμε όλοι ποιοι οι μέλλοντες εχθροί μας, τι μέλλοντες δηλαδή, από τώρα είναι πολέμιοι, αφού, τάχα επειδή έτσι λέει ο ΟΗΕ, η Ε.Ε. και τα λοιπά αρκτικόλεξα της εθνοαποδόμησης, κλέβουν θέσεις δικών μας παιδιών. Καλά έκαναν οι άγρυπνοι θερμοπυλομάχοι «μεα-κούλπηδες» (MeaCulpa.gr αποκαλείται η εθνοπρεπώς «σοκαρισμένη» ιστοσελίδα) που κάρφωσαν και το όνομα της νηπιαγωγού, η οποία με ανθελληνική επιπολαιότητα δέχθηκε στην τάξη της τα ξενώνυμα πιτσιρίκια αντί να τα εξετάσει πρώτα αυστηρά. Να δει αν ξέρουν πότε έγινε η μάχη στα Γαυγάμηλα και πότε γεννήθηκε ο Λουκιανός ο Σαμοσατεύς, ναι, ο «δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέ, Λουκιανέ, Λουκιανέ». Η καταγγελία, πάντως, κατά του βουλευτή της Ν.Δ. Κ. Μπογδάνου ότι αναδημοσίευσε «κατά λάθος» πλην ενθουσιωδώς την καταδοτική «σοκαριστική λίστα», δεν στέκει. Βουλευτής Μπογδάνος ίσως υπάρχει σε κάποιο παράλληλο σύμπαν. Στο δικό μας, όχι. Δεν τον είχε οβελίσει από υποψήφιο ο κ. Μητσοτάκης;
Εθνομηδενίστρια θα είναι η νηπιαγωγός, τι άλλο. Εδώ η πολιτεία υλοποιεί με πρωτοφανή επιμέλεια το σχέδιό της, που φέρει τον τίτλο «Κόλαση» («να τους κάνουμε τη ζωή κόλαση, ώστε να σηκώνονται και να φεύγουν, να αυτοεπαναπροωθούνται», δεν έλεγαν από παλιά οι βοριδοπλευροαδώνηδες, που συνιστούν την ισχυρότερη από τις κεντρώες φράξιες της κυβέρνησης;), και αυτή τους ανοίγει τις πόρτες λες και ακούει κάνα «άρατε πύλας» εξ ουρανού. Από εκεί, δηλαδή, όπου μας παρατηρούν μελαγχολικοί ο Ξένιος Δίας και ο Ιησούς ο Ξενίζων τους Ξένους.
«Αυτοεπαναπροώθηση», λοιπόν. Αυτό είναι το πιο έξυπνο. Και το πιο οικονομικό. Με τα πουσμπάκ και σε έξοδα μπαίνεις, βενζίνες για το Λιμενικό κ.λπ., και μπλέκεις. Κάποιος ευγενικά επαναπροωθούμενος θα έχει και δεύτερο κινητό, εκτός από εκείνο που του κατάσχεσες με προληπτική αυθαιρεσία, κοινώς μαγκιά, και θα προλάβει να πάρει το «112» ή και να καταγράψει τον Frontex και τους λιμενικούς να σπρώχνουν την παλιόβαρκα προς τα διεθνή ύδατα, και «ο σώζων εαυτόν σωθήτω». Και μετά σε πιάνει στο στόμα της η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και η επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ηδη, τον Γενάρη, η Υπατη Αρμοστεία εξέφρασε τις «ανησυχίες της για την αυξανόμενη συχνότητα των περιστατικών άτυπων απελάσεων και αναγκαστικών επιστροφών (pushbacks) προσφύγων και αιτούντων άσυλο από ευρωπαϊκές χώρες». «Οι άνθρωποι που φθάνουν διά θαλάσσης απωθούνται στα ανοιχτά, ενώ όσοι φθάνουν στις ακτές αναγκάζονται να επιβιβαστούν και πάλι στα πλεούμενα και να φύγουν», είχε πει η κ. Τζίλιαν Τριγκς, εκπροσωπώντας τον ΟΗΕ.
Τότε, η Αρμοστεία δεν κατονόμαζε τις επαναπροωθούσες χώρες, οι καταγγελίες ωστόσο αφορούσαν κυρίως την Ουγγαρία, την Κροατία και την Ελλάδα. Εξι μήνες αργότερα, τον Ιούνιο, μάθαμε, όσοι το μάθαμε, πως η χώρα μας καταγγέλλεται πλέον ονομαστικά: «Η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες καλεί την Ελλάδα να ερευνήσει επειγόντως τις πολλαπλές καταγγελίες για άτυπες αναγκαστικές επιστροφές από τις ελληνικές αρχές στα θαλάσσια και χερσαία σύνορα της χώρας, κατά τις οποίες πιθανόν επιστρέφονται μετανάστες και αιτούντες άσυλο στην Τουρκία, αφού έχουν φθάσει σε ελληνικό έδαφος ή σε ελληνικά χωρικά ύδατα».
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρμοστείας τα είχε πει αυτά, στη Γενεύη, επίσημα, και όχι κάποια ΜΚΟ, που έχουμε τη δυνατότητα να την κηρύξουμε κατασκοπική. Εντάξει, μας εγκάλεσε αρχές Σεπτέμβρη και η επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, η κ. Ντούνια Μιγιάτοβιτς, για παραβίαση των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Εμείς όμως σφυρίξαμε αδιάφορα και ψηφίσαμε το νομοσχέδιό μας, ποινικοποιώντας το έργο των ΜΚΟ στη θάλασσα. Πάλι καλά, τέτοιες στενάχωρες ειδήσεις δεν πολυπαίζουν σε κανάλια, ιστοσελίδες και εφημερίδες. Και το μπραντ-νέιμ της χώρας μας συνεχίζει να ονειρεύεται ότι μένει άσπιλο.

- το κείμενο του Π. Μπουκάλα είναι από την Καθημερινή (19.9.2021)