ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Το σκέιτμπορντ στον κόσμο


Τα πέντε πρώτα επεισόδια της νέας εκπληκτικής σειράς ντοκιμαντέρ «Το σκέιτμπορντ στον κόσμο» (Skate the World / Skate le Monde), θα παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές.. στην ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021, στις 16:00.
Σειρά ντοκιμαντέρ 13 επεισοδίων, παραγωγής Καναδά 2020.
Σ’ αυτή την εξαιρετική σειρά ντοκιμαντέρ, ο Καναδός χιουμορίστας και κωμικός Ματιέ Σιρ (Mathieu Cyr) ανακαλύπτει διάφορες χώρες μέσα από τα μάτια της κοινότητας των οπαδών του σκέιτμπορντ.
Συναντά τους skateboarders που έχουν διαμορφώσει την παγκόσμια σκηνή και επισκέπτεται νέα μέρη που σηματοδοτούν την κουλτούρα του skateboarding.
Στη Βαρκελώνη, την Ιερουσαλήμ, την Καζαμπλάνκα, την Αβάνα, τη Βαρσοβία και στο Μόντρεαλ, ταξιδεύει σε σοκάκια και μεγάλες λεωφόρους, εστιάζοντας το ενδιαφέρον σε εναλλακτικά οράματα του skateboard, αλλά και στις Τέχνες, την Ιστορία και την Αρχιτεκτονική.