ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ανακάλεσε η Παναγιωταρέα


Ο «Ελεύθερος Τύπος» και η αρθρογράφος Άννα Παναγιωταρέα ανακάλεσαν τους ισχυρισμούς τους κατά της βουλευτή και αν. τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρας Αυγέρη. Σε δημοσίευμα του E.T., με ημερομηνία 7 Σεπτεμβρίου 2021, η Άννα Παναγιωταρέα είχε υποστηρίξει ότι η κ. Αυγέρη ανήκει στους «αρνητές του εμβολιασμού» και ότι δήθεν υποστηρίζει δημοσίως πως δεν χρειάζονται εμβολιασμοί.
Τη χαρακτήρισε δε «γραφική», λόγω συμμετοχής της –ως «επικεφαλής» μάλιστα– σε «διαδήλωση κατά του εμβολιασμού».
Ύστερα από την αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η Άννα Παναγιωταρέα και η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» προχώρησαν σε επανόρθωση, δημοσιεύοντας εξώδικη δήλωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και τις αντίστοιχες απαντήσεις τους.
Σ’ αυτές η εφημερίδα δηλώνει ότι σέβεται και τιμά την προσωπικότητα της κ. Αυγέρη, αναγνωρίζοντας ότι η βουλευτής και αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει εκφράσει δημοσίως τη θέση της υπέρ των εμβολιασμών.
Η δε κ. Παναγιωταρέα δήλωσε ότι σέβεται την πολιτική και επαγγελματική διαδρομή της κ. Αυγέρη και ότι ανακαλεί την έκφραση «γραφική».