ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Τούνη, δαγκωτό!


Ο Χρήστος Ξανθάκης σχολιάζει όλα τα καυτά θέματα στο μιντιακό τοπίο


Πρώτα η είδηση: Έσκασε μύτη τιμολόγιο και προσφορά συνεργασίας προς εταιρεία, από την κορυφαία ινφλουένσερ Ιωάννα Τούνη. «Για 1 post (φωτογραφία) στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram, καθώς και 1 story, το κόστος ανέρχεται στα 1.200 ευρώ. Η τιμή για κάθε αυτόνομο story (15 δευτερόλεπτα χωρίς swipe-up) είναι στα 350 ευρώ. Τα stories μου βλέπουν καθημερινά παραπάνω από 300.000 άτομα μέσα στο 24ωρο (όση και η διάρκεια που παραμένει online κάθε story στο Instagram). Η προσθήκη swipe-up κοστίζει 50 ευρώ, όπως και εκπτωτικού κωδικού».
Λογικό ήταν λοιπόν να ενεργοποιηθεί ο ρεπόρτερ Ξανθάκης και να το ψάξει λίγο παραπάνω το θέμα. Προς τούτο επικοινώνησα με εκλεκτό μέλος του επικοινωνιακού ιστού, που έχει συνεργαστεί με την Τούνη. Και ρώτησα:
«Γιατί την διάλεξες;»
«Γιατί αποδίδει καλύτερα απ’ όλες», μου απάντησε ευθαρσώς.
«Δηλαδή;», ξαναρώτησα.
Και μου τα είπε όλα! Με αρκετές αγγλικουριές, ομολογουμένως, αλλά έτσι μιλάνε οι άνθρωποι του σιναφιού. Απολαύστε υπεύθυνα:
«Έχει τρομερό φίντμπακ από τον κόσμο. Ένα ποστ της Τούνη σου βγάζει φοβερό αριθμό λάηκς, ενώ μια τηλεοπτική προσωπικότητα μόνο ρηχά νερά. Επίσης έχει και ένα σκασμό ρηκουέστς, του τύπου που θα το βρώ αυτό το προϊόν, ταιριάζει με το μαλλάκι μου και τέτοια.
Οι ακόλουθοί της, πάλι, είναι κανονικοί, δεν είναι μποτς απ’ την Ινδία. Και ακόμη και οι χέητερς, θα μπουν στον κόπο να σχολιάσουν αυτά που ποστάρει, αυξάνοντας το μπαζ για το προϊόν σου.
Η ίδια, από την άλλη, είναι εξαιρετική επαγγελματίας, τρομερά εξυπηρετική, πιάνει πουλιά στον αέρα. Και είναι με συμβόλαιο ως το τελευταίο ευρώπουλο, δεν δέχεται ποτέ “μαύρα”
».
«Και πως το εξηγείς το φαινόμενο Τούνη;», ρώτησα για το τέλος.
«Γιατί είναι ρήαλ», μου απάντησε, «είναι πραγματική, πώς να στο πω. Είναι φουλ λαϊκή και δεν υποτιμάει τους ακολούθους της. Γι’ αυτό η αγορά την επιβραβεύει. Όποιον και να ρωτήσεις, θα σου πει “Τούνη, δαγκωτό”! Όσο για τα νούμερα του τιμολόγιου, ξέχνα τα. Περσινό είναι, έχουν ανέβει οι τιμές από τότε…»

- από το newpost