ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

Τι γυρεύει στο Open o Σταύρος Θεοδωράκης - Θα κατέβει ξανά στην πολιτική σκηνή;


Στην ενασχόλησή του με την πολιτική και στους λόγους για τους οποίους πολεμήθηκε πολύ, αναφέρεται ο Σταύρος Θεοδωράκης και δίνει απάντηση και στο ερώτημα για το αν θα επιχειρούσε.. να κατέβει ξανά στην πολιτική σκηνή. Ο Σταύρος Θεοδωράκης πάει στον τηλεοπτικό σταθμό Open όπου τον υποδέχεται ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ», την Πέμπτη 24 Ιουνίου στις 23.00.
Αποκαλύπτει την επιστροφή του στην τηλεόραση με τους «Πρωταγωνιστές», ενώ μιλάει και για το πρόσφατο εγχείρημα των podcasts και τη συνεργασία που θα έχει με την γιαγιά…!
Σχετικά με το επαγγελματικό βήμα που έκανε στο χώρο της εστίασης αναφέρει πώς όλα ξεκίνησαν εντελώς ξαφνικά, από ένα στοίχημα. Με τον Ιεροκλή μιλάνε και για τα παιδικά του χρόνια στην Αγία Βαρβάρα και τον έρωτα που είχε με μία τσιγγάνα την οποία ήθελε να παντρευτεί. Ακόμα, μιλάνε για θέματα επικαιρότητας, όπου ο Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει την άποψή του για τον εμβολιασμό αλλά και για το ποιο θεωρεί πως είναι το μεγαλύτερο λάθος στα social media, παρόλο που ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός σε αυτά.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης έρχεται στο «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ» την Πέμπτη 24 Ιουνίου στις 23.00 στο OPEN!