ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Περιπέτεια υγείας για τον Λάκη Λαζόπουλο, ματαιώνει καλοκαιρινές παραστάσεις


To τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Λάκης Λαζόπουλος νοσηλεύθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο και σύμφωνα με ανάρτησή του στο Instagram το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει του επιβάλλει να.. ματαιώσει την καλοκαιρινή του περιοδεία με την παράσταση “Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη”.
Ο δημοφιλής ηθοποιός εισήχθη κατά την διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος στο νοσοκομείο «Υγεία» προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagramη η εισαγωγή του έγινε το πρωί του Σαββάτου και πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα.
Παρόλα αυτά οι γιατροί του, τον συμβούλευσαν να ξεκουραστεί όλο το καλοκαίρι απέχοντας από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα.
«Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο “Υγεία” το Σάββατο στις 09:30 και βγήκε τη Δευτέρα στις 11:30. Η μικρή περιπέτεια της υγείας του έλαβε τέλος καλό και ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του. Μετά από σύσταση των γιατρών του, όμως, του κ. Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά, χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση κι από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα.
Ως εκ τούτου ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε “Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη” με το θέατρο του Νέου Κόσμου, σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και συμπρωταγωνιστές του την Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο. Ζητάει συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη κλείσει θέση για να περιμένουν μαζί του τον Καραϊσκάκη» αναφέρεται στην ανάρτηση στον λογαριασμό του Λάκη Λαζόπουλου στο Instagram.