ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Παρουσιαστής βγήκε στο δελτίο και είπε πως το κανάλι τον έχει απλήρωτο (Βίντεο)


Ένας παρουσιαστής ειδήσεων είπε ζωντανά πως το κανάλι τον έχει απλήρωτο. Η αντίδραση του καναλιού ήταν να κόψει στον «αέρα» τον παρουσιαστή, «ρίχνοντας» διαφημίσεις..Συγκεκριμένα, ο Kabinda Kalimina, εργαζόμενος στο τηλεοπτικό κανάλι, ξεκίνησε κανονικά την εκπομπή του το περασμένο Σάββατο, αναφέροντας τις ειδήσεις της ημέρας.
Ωστόσο, σταμάτησε ξαφνικά την ροή της εκπομπής, για να εκφράσει ένα παράπονο προς τους τηλεθεατές του. Ο παρουσιαστής πήρε μια βαθιά ανάσα και είπε:
"Πέρα από τις ειδήσεις, κυρίες και κύριοι, είμαστε άνθρωποι. Και πρέπει να πληρωνόμαστε. Δυστυχώς, στην KBN δεν έχουμε πληρωθεί".
Αμέσως "έπεσε" μαύρο στην οθόνη.
Το κανάλι KBN εξέδωσε αργότερα μια ανακοίνωση, μέσω της οποίας κατηγορεί τον παρουσιαστή ότι ήταν μεθυσμένος και αναφέρει ότι διεξάγει έρευνες για το περιστατικό.
Ο παρουσιαστής αρνήθηκε πως ήταν μεθυσμένος και ανέφερε σχετικά: "Επειδή οι περισσότεροι δημοσιογράφοι φοβούνται να μιλήσουν, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μιλούν".
Το βίντεο, πάντως, έγινε viral στα social media, ενώ οι χρήστες του twitter πήραν το μέρος του Kabinda Kalimina και επέκριναν το κανάλι για τη στάση του.