ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Τα 10 τραγούδια που διαμόρφωσαν τη μουσική τα τελευταία 60 χρόνια


Δέκα από τα σημαντικότερα τραγούδια που διαμόρφωσαν τη μουσική τα τελευταία 60 χρόνια, θα παρουσιάσει ο Γιάννης Πετρίδης στην εκπομπή του «Από τις 4 στις 5», στο Πρώτο Πρόγραμμα.. 91,6 και 105,8, σήμερα Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής.
Κάθε μέρα, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 16.00, ο Γιάννης Πετρίδης παρουσιάζει ένα διαφορετικό θέμα ή πρόσωπο από την ιστορία της μουσικής.
Την Τρίτη 22 Ιουνίου συνεχίζεται για 22η εβδομάδα το αφιέρωμα στο Γαλλικό τραγούδι, ενώ την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 23 Ιουνίου, οι φίλοι της μουσικής θα γνωρίσουν έναν επιδραστικό καλλιτέχνη, τον Τζιλ Σκοτ-Χίρον. Την Πέμπτη 24 Ιουνίου, σειρά έχουν οι The Christians, οι Pulp και άλλοι καλλιτέχνες από την ιστορία της δισκογραφικής εταιρείας Island, και την Παρασκευή 25 Ιουνίου παρουσιάζονται όλες οι νέες κυκλοφορίες από διαφορετικά σύγχρονα είδη της μουσικής. Συνεργάτης της εκπομπής, ο Δημήτρης Ζουγρής.