ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Σφόδρα ενοχλημένος ο Σρόιτερ με το κόψιμο της εκπομπής

Σφόδρα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha Αντώνης Σρόιτερ μετά το κόψιμο της χθεσινοβραδινής εκπομπής του  Tik Talk, για τις θεωρίες συνομωσίας και τους αρνητές του κορωνοϊού και της μάσκας (δείτε ΕΔΩ). 
Ο Αντώνης Σρόιτερ με ανάρτηση του στο Twitter, σχετικά με το κόψιμο της εκπομπής την οποία επιμελείται και.. παρουσιάζει ο ίδιος, ξεκαθαρίζει.την δική του στάση και εκφράζει την αντίθεσή του. Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Καλημέρα σε ολους. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους...
Η εκπομπή που δεν προβλήθηκε, έδινε για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε κορυφαίους λοιμωξιολόγους και άλλους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, να αποδημήσουν έναν προς έναν, με στοιχεία, έρευνες και αριθμούς, όλους τους ισχυρισμούς των συνωμοσιολόγων και αρνητών.
Ισχυρισμοί, που διαδίδονται μήνες τώρα, χωρίς κανέναν αντίλογο, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Και ακριβώς επειδή δεν αποδομούνται, φουντώνουν και βρίσκουν υποστηρικτές.
Είμαι της άποψης, οτι μπροστά σε μια επικίνδυνη άποψη ή θεωρία, στέκεσαι απέναντι, την κοιτάς στα μάτια και την συντρίβεις με στοιχεία και ντοκουμέντα.
Δεν προσποιείσαι οτι δεν υπάρχει, γιατί θα την βρεις μπροστά σου.
Κρίθηκε παρόλα αυτά, οτι η συγκυρία ήταν ακατάλληλη».

ΥΓ Κατά γενική ομολογία καλώς αποφασίστηκε από τον Alpha να μην μεταδοθεί η εκπομπή λόγω της κρίσιμης συγκυρίας με την μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων και την αναμονή των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Στο κανάλι πάντως αναμένονται εξελίξεις...