ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Βγάζει ειδήσεις

Σε νέα διαφημιστική καμπάνια προχωρά το ethnos.gr. Με κεντρικό μήνυμα «Βγάζει ειδήσεις», η καμπάνια έχει σαν στόχο την ενίσχυση του brand awareness, σε συνδυασμό με την ανάδειξη των δημοσιογράφων που απαρτίζουν.. portal καθώς και του καθημερινού τους αγώνα για υπεύθυνη, έγκαιρη και αμερόληπτη κάλυψη της επικαιρότητας με πρωτογενές ρεπορτάζ και αποκαλυπτικά θέματα.
Αποτελείται από 11 συνολικά videos διάρκειας 10’’, που καθένα καλύπτει μια από τις βασικότερες κατηγορίες ενημέρωσης. Τα videos αποκαλύπτονται σε facebook και instagram με συχνότητα δύο ανά ημέρα ενώ μέχρι σήμερα έχουν προβληθεί τα πρώτα οχτώ. Η καμπάνια θα πλαισιωθεί με ένα επιπλέον spot μεγαλύτερης διάρκειας που θα προβληθεί από τους τηλεοπτικούς δέκτες.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως το ethnos.gr πιστό στην δέσμευση προς τους αναγνώστες, προσφέρει με συνέπεια ποιοτικό περιεχόμενο και υψηλού επιπέδου εμπειρία χρήσης, υπηρετώντας ταυτόχρονα την κληρονομιά και τις αξίες ενός ιστορικού, δημοσιογραφικού τίτλου.