ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Eπόπτης...

...και άτυπος διευθυντής προγράμματος του MEGA

Δεν αναμένεται να καλυφθεί άμεσα η θέση του διευθυντή προγράμματος στο MEGA. Η διοίκηση του καναλιού δεν σκοπεύει – σύμφωνα με πληροφορίες, να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του Πέτρου Μπούτου στην αγορά… Και για το επόμενο διάστημα θα πορευτεί με τους συνεργάτες του πρώην στελέχους που παραμένουν στο.. σταθμό (και συγκεκριμένα στον τομέα του προγράμματος).
Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν – και εδώ είναι η είδηση, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε από τα στελέχη της ψυχαγωγίας να απευθύνονται στον ίδιο για τα θέματα του προγράμματος, αναλαμβάνοντας εποπτικό ρόλο, αν όχι ρόλο άτυπου διευθυντή προγράμματος.
Για τους γνωρίζοντες τα “κατατόπια” στη Συγγρού η απόφαση Μαρινάκη δεν αιφνιδιάζει, αφού ο ιδιοκτήτης του MEGA διατηρεί γραφείο στο σταθμό, εμφανίζεται σχεδόν καθημερινά και ασχολείται προσωπικά με όλα τα θέματα του καναλιού, από τα πιο μεγάλα εως τα πιο μικρά.
- πηγή: enimerosi24