ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

«Κάποτε ένιωθα περήφανη και ξεχωριστή για το ότι ήμουν μέλος της Ένωσης Συντακτών»


«Tο πρόβλημα στον τεχνικό εξοπλισμό εκτύπωσης των δημοσιογραφικών ταυτοτήτων αποκαταστάθηκε και οι υπηρεσίες της ΕΣΗΕΑ είναι σε θέση να εξυπηρετούν τα μέλη, των οποίων οι ταυτότητες έχουν λήξει και χρειάζονται ανανέωση.», ενημέρωνε με ανακοίνσή της η Ενωση και αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν. Ανάμεσά τους και η δημοσιογράφος Μάρω Λεονάρδου.. που σχολίασε σχετικά στο fb:
«Πρωί πρωί ανανέωσα τη δημοσιογραφικη μου ταυτότητα στην ΕΣΗΕΑ, όπως μας ζητήθηκε (δεν κατάλαβα γιατί το κάνουμε αυτό, ίσως για τα 5ευρω?)…. Anyway… Καθώς συμπλήρωνα τα χαρτιά, μ έπιασε μια ψιλοκατάθλιψη… Κάποτε ένιωθα περήφανη και ξεχωριστή για την επαγγελματική μου ιδιότητα και το γεγονός ότι ήμουν μέλος της Ένωσης Συντακτών από πολύ μικρή… Σήμερα μόνο αυγά και τομάτες…. Μετά είδα και την παράγραφο που λέει μισθολόγιο, ειδικότητα κλπ… Η κατάθλιψη μεγαλώνει.. Πόσοι είναι σήμερα μισθολόγιο και άλλοι πόσοι πληρώνονται αξιοπρεπώς?…. Έφυγα άρον άρον, αποχαιρετώντας το “ένδοξο” παρελθόν.»