ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Αν εξαιρέσεις το γράψιμο είμαι άχρηστη…

Είναι η δουλειά μου που με ωθεί στο γράψιμο. Δεν γράφουμε επειδή έχουμε μία έμπνευση όταν βλέπουμε το φεγγαρόφωτο. Είναι άπειρες οι φορές που σερνόμουν για να γράψω. Άπειρες φορές δεν είχα θέμα, άπειρες φορές δεν με ενδιέφερε να βρω θέμα.
Τα σενάρια ήταν εξαιρετικά ακριβοπληρωμένα, προλάβαμε ο Γιώργος (σ.σ. Κυρίτσης) και εγώ τη χρυσή.. εποχή των συμβολαίων. Στο MEGA ειδικά ήταν πάρα πολύ ψηλά τα κασέ. Ταυτόχρονα το έκανα και με τρελό έρωτα, τρελή αγάπη. Μου έλεγε θα τους σκοτώσεις όλους τελικά.
Το μυθιστόρημα είναι νομίζω αυτό που έχω κάνει απόλυτα με την ψυχή μου. Αυτή η χαρά, που χτυπάει η καρδιά το πρωί και λες, θα τους συναντήσω αυτούς τους ήρωες. Και μετά φεύγουν και νιώθεις σαν να αδειάζει το δωμάτιο. Το γεγονός ότι ζω από τη δουλειά που μου αρέσει πολύ είναι ένα δώρο του θεού.
Αν εξαιρέσεις το γράψιμο είμαι άχρηστη… Τα δύο πράγματα που κάνω πολύ καλά είναι το γράψιμο και το κέντημα, το σοβαρό. Όταν κεντώ γεννιόνται οι πιο όμορφες ιστορίες μέσα μου.

- απόσπασμα από συνέντευξη της Ελενας Ακρίτα στην Κατερίνα Δαφέρμου και στο Portraits (oλόκληρη ΕΔΩ)