ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Κόπηκε η εκπομπή του Σρόιτερ για τους αρνητές του κορονοϊού και της μάσκας

«Θεωρίες συνομωσίας, γιατροί αρνητές του ιου και της μάσκας, καλλιτέχνες που βλέπουν σατανικά σχέδια πισω απο την πανδημία, και ο λοιμωξιολόγος Ν. Σύψας, να βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Στο Tik Talk, τα μεσάνυχτα, στον Alpha». 
Ετσι διαφήμιζε την εκπομπή της Πέμπτης ο Αντώνης Σρόιτερ αλλά τελικά ο ALPHA «έκοψε» το «Tik Talk» με θέμα τους αρνητές της μάσκας εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού..
Καλεσμένος ήταν μεταξύ άλλων και ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος, με την εκπομπή να έχει γυριστεί έναν μήνα πριν. Το κανάλι της Κάντζας την έκοψε χωρίς προειδοποίηση μετά το viral βίvτεο του Πετράκου και με τον ίδιο να σχολιάζει με καυστικό τρόπο όσα συνέβησαν: Τελικά μάλλον ο Σύψας όσο μοντάζ κι αν κάνανε δεν μπόρεσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και η εκπομπή κόπηκε… Ένα πράγμα δεν μπορείς να νικήσεις. Την Αλήθεια».
Ο Πετράκος είχε προμοτάρει την εκπομπή με σχετικό βίvτεο που αναρτήθηκε στο προφίλ του στο Facebook, αλλά και με ανάρτησή του που προειδοποιούσε για πιθανό μοντάζ από την ομάδα του ALPHA.
Εντέλει, αν και είχε παίξει trailer την εκπομπής της Πέμπτης και παρά το γεγονός πως στο πρόγραμμα του ALPHA υπάρχει κανονικά, στη θέση της είδαμε να παίζει η ξένη ταινία“Ένοχο μυστικό”, χωρίς σχετική ανακοίνωση του σταθμού που να εξηγεί για ποιο λόγο αναβλήθηκε η μετάδοση της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ. Οπως ακούστηκε πάντως η εκπομπή αποφασίστηκε να μην μεταδοθεί λόγω της κρίσιμης συγκυρίας με την μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων και την αναμονή των νέων μέτρων.  

Ο «επιστήμονας» Πετράκος

Για την ιστορία ο Γρηγόρης Πετράκος αποδέχεται ότι υπάρχει κορονοϊός, αλλά δεν πιστεύει ότι αποτελεί πανδημία και ενίσταται, όπως λέει στο βίντεο που ανήρτησε, στην ελίτ κάποιων επιστημόνων.
Όπως αναφέρει, «όταν υπάρχει κάποιο μεγάλο συμφέρον, τότε αυτό εξαπολύεται προς τα κάτω επιθετικά. Οι 600 δισεκατομμυριούχοι της Αμερικής έβγαλαν μισό τρισ. δολάρια τις πρώτες 11 εβδομάδες της καραντίνας».
Ο ίδιος αμφισβητεί την κατάσταση πανδημίας καθώς, όπως λέει, δεν υπάρχει μεγάλη θνησιμότητα, «αν λοιπόν δεν μας είχε πληροφορήσει κανείς ότι είμαστε σε πανδημία, εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν θα είχαμε καταλάβει τίποτα».
Ασκεί και κριτική στην κυβέρνηση που διέθεσε μεγάλα κονδύλια στον Μεγάλο Περίπατο και τη διαφημιστική καμπάνια αντί να αυξάνουν τις κλίνες των ΜΕΘ.
«Δεν υπήρξε καμία έξαρση επιδημίας και τίποτα ανησυχητικό στη χώρα μας. Τα lockdown δεν επηρεάζουν τις επιδημίες, αλλά έχουν σκοπό να μεταδώσουν την καμπύλη της μετάδοσης» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων.
Αυτές οι απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου για τον κορονοϊό επρόκειτο να παρουσιαστούν, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην εκπομπή «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ.