ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Σε καραντίνα η Κεραμέως - Βρέθηκε θετική στον κορωνοιό


Σε καραντίνα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως καθώς βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό μετά από τεστ που έκανε καθώς ο σύζυγός της εμφάνισε συμπτώματα.
Συγκεκριμένα η Νίκη κεραμέως σε ενημέρωσή της μέσω των σόσιαλ μίντια, αναφέρει:
«Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα covid19 και.. ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών».

Σε προληπτική καραντίνα τέθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook. Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, ήταν μία από τις επαφές βουλευτή της ΝΔ Σταύρου Κελέτση που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Η ανάρτηση του Γιάννη Λοβέρδου: «Από σήμερα έχω τεθεί σε προληπτική καραντίνα από τον ΕΟΔΥ γιατί ήμουν επαφή του βουλευτή, που νόσησε. Είμαι καλά αλλά η ασθένεια είναι πολύ ύπουλη και πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».