ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

«Αυγή»: Οχετός ψεμάτων από Πορτοσάλτε και Ρωμανό


Στην αντεπίθεση πέρασε η «Αυγή» και κάνει λόγο για χονδροειδή ψεύδη μετά την κριτική που δέχτηκε από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ  Αρη Πορτοσάλτε και τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό. Και οι δύο  υποστήριξαν πως η εφημερίδα αναπαράγει και διαρρέει fake news, καθώς όπως ισχυρίζονται οι φωτογραφίες με το πρωθυπουργικό ζεύγος χωρίς μάσκες να ξεναγείται στη Σαμοθράκη από τον θετικό σε.. κορωνοϊό, βουλευτή της ΝΔ, Σταύρο Κελέτση «είναι πριν από 3 εβδομάδες, πρίν από από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κύπρο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Έβρο».
Η «Αυγή» κάνει λόγο για «οχετό από Πορτοσάλτε και Ρωμανό» και απαντά:
Διατριβή στην προπαγάνδα από τους οπαδούς του δόγματος «μην αφήνεις την αλήθεια να χαλάσει μια όμορφη ιστορία» για το πρωθυπουργό
Για μια ακόμα φορά ο Άρης Πορτοσάλτε και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, επιδόθηκαν σε ρεσιτάλ ψεμάτων με στόχο την «Αυγή».
Αφορμή το δημοσίευμα με τίτλο «Επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του» που φαίνεται ότι προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο Μαξίμου και τα παπαγαλάκια του.
Έτσι οι Πορτοσάλτε, Ρωμανός, ανέλαβαν εργολαβία να επιτεθούν στην «Αυγή» και στον ΣΥΡΙΖΑ, με χονδροειδή ψεύδη.
Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και η «φωνή» της Πειραιώς, υποστήριξαν ότι η «Αυγή» αναπαράγει και διαρρέει fake news, αφού οι φωτογραφίες που δημοσίευσε με το πρωθυπουργικό ζεύγος χωρίς μάσκες να ξεναγείται στη Σαμοθράκη από τον θετικό σε κορωνοϊό, βουλευτή της ΝΔ, Σταύρο Κελέτση «είναι πριν από 3 εβδομάδες, πρίν από από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κύπρο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Έβρο- Ούτε τα μέτρα ήταν τότε τα σημερινά, ούτε ο άνθρωπος είχε βγει θετικός».
Μόνο που ο Ν. Ρωμανός, πιάστηκε αδιάβαστος αφού δεν ξέρει ούτε πότε πήγε ο πρόεδρός του στον Έβρο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πήγε στον Έβρο πριν από 10 μέρες και όχι πριν από 21 μέρες!
Και οι φωτογραφίες που ανήρτησε η «Αυγή» δεν είναι παλιές αλλά ακριβώς εκείνων των ημερών αφού τις ανέβασε στο προσωπικό του site o βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Κελέσης στις 21 Οκτωβρίου.
Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής της ΝΔ, βρέθηκε θετικός την Κυριακή 25 Οκτωβρίου. Είχε ενημερωθεί την προηγούμενη μέρα ότι στενός του συνεργάτης στην Αλεξανδρούπολη ήταν επίσης θετικός και γι αυτό έκανε τεστ.
Ο Σταύρος Κελέσης, υποστήριξε μιλώντας στο Mega, ότι συνάντησε τον συνεργάτη του που βρέθηκε θετικός στον ιό, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.
Ο Άρης Πορτοσάλτε ανέλαβε το κλείσιμο της επίθεσης λάσπης λέγοντας ότι η «Αυγή» και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, «το έχουν σύστημα παίρνουν παλιές φωτογραφίες και τις εμφανίζουν ως καινούργιες, προκειμένου να πουν ότι να δεν τηρούν τα μέτρα. Είναι μια επένδυση πάνω στην ψευδή είδηση».
Μια απάντηση στη λάσπη κατά της «Αυγής» δίνει, πάντως, και η είδηση ότι ο πρωθυπουργός χθες Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, υποβλήθηκε σε τεστ που βγήκε αρνητικό. Οι κυβερνητικές πηγές διέρρεαν ότι δεν συνδέεται με την ανακοίνωση στις 25 Οκτωβρίου του θετικού κρούσματος του Στ.Κελέση. Αλλά, φευ...