ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Eπτά κρούσματα στο J2US του OPEN


Άλλοι δύο διαγωνιζόμενοι του τηλεοπτικού σόου J2US του Open βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη. Ο παραγωγός και παρουσιαστής του σόου Νίκος Κοκλώνης μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε», όπου ανακοίνωσε ότι η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος βγήκαν και εκείνοι θετικοί στον ιό..Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το J2US να μην βγει ούτε το επόμενο Σάββατο.
«Επτά είναι τα κρούσματα κι όχι 20 και 30 όπως λένε» είπε ο Ν. Κοκλώνης και συμπλήρωσε: «Πήραμε την απόφαση και για 15 μέρες κλεινόμαστε σπίτι μας όλοι, καλού κακού. Δεν θα έχουμε J2US ούτε την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα δυστυχώς είχαμε άλλα δύο θετικά αποτελέσματα, τα οποία είχαν βγει αρνητικά. Δεν ξέρουμε πού κόλλησαν. Εμείς πρέπει να πάρουμε πάλι όλες τις προφυλάξεις, άρα 15 μέρες δεν βγαίνει τίποτα στον αέρα, κανένα γύρισμα, κανένα show. Όλοι ασυμπτωματικοί, όλοι μια χαρά και αυτό είναι που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας.
Αυτός ο ιός είναι τόσο κοντά μας που μπορεί να μη νιώθουμε τίποτα, να μη φαίνεται τίποτα, να είμαστε μια χαρά και τελικά να βγούμε θετικοί και να το μεταδίδουμε. Άρα, αποστάσεις, τεστ και μάσκες. Εγώ πήρα την απόφαση να μην κρύψουμε ούτε ένα περιστατικό, αυτό έχει τα καλά του και τα κακά του γιατί καταλαβαίνεις ότι πάρα πολλοί θα ήθελαν να αποκρύψουν κάποια κρούσματα για πολλούς λόγους» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή «Ευτυχείτε».