ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Τι θα πάθει ο... Κυριάκος με τον νέο πτωχευτικό νόμο


Βίντεο που αναφέρεται στις οδυνηρές συνέπειες του νέου πτωχευτικού κώδικα για τους πολίτες, ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στα κοινωνικά δίκτυα.
Στο εν λόγω βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων ότι η τράπεζα για πρώτη φορά μπορεί να πτωχεύσει ένα φυσικό πρόσωπο και να πάρει την πρώτη του κατοικία.
Ο «πρωταγωνιστής» στο βίντεο είναι.. ο Κυριάκος, όμως όπως τονίζεται, «δεν είναι αυτός που νομίζεις». Αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον πρωθυπουργό, στο βίντεο αναφέρεται πως «εκείνος» ο Κυριάκος «έχει 32 ακίνητα» και τα δάνειά του είναι «δανεικά κι αγύριστα».
«Ο Κυριάκος του παραδείγματος είσαι εσύ», τονίζει το βίντεο και καταλήγει με τη φράση: «Μένουμε χωρίς σπίτι».
Η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου
Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ:
«Αφού η συζήτηση που ανεύθυνα και καιροσκοπικά προκάλεσαν στη Βουλή κατέληξε σε μπούμερανγκ, αποφάσισαν να ριχτούν στη λάσπη και στις προσωπικές ύβρεις. Και κατρακύλησαν έτσι σε μια νέα πολιτική αθλιότητα.
Η αλήθεια όμως που ξέρουν όλοι οι πολίτες είναι ότι ο κ. Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες με το τυχοδιωκτικό δημοψήφισμα, κόστισε 40 δισ. ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους και τους μικρομετόχους με την τρίτη αχρείαστη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, έκανε πάνω από 25 χιλιάδες πλειστηριασμούς κατοικιών και θέσπισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Έπαιξε τη χώρα στα ζάρια τζογάροντας τη δημόσια περιουσία, τα εισοδήματα και τα σπίτια των Ελλήνων. Κι έχει τέτοιο θράσος ώστε ζητάει και τα ρέστα».