ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Θα κάνει καιρό να εμφανιστεί ξανά ο Τσιόδρας…


Εξαιρετικά ενοχλημένος είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας με την κριτική που ξεδιπλώνεται σε βάρος του, επειδή είπε ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ο Τσιόδρας, βεβαίως, εννοούσε ότι πλέον δεν υπάρχει χρόνος και δεν είχε καμία πρόθεση να δικαιολογήσει την αβελτηρία του υπουργείου Μεταφορών -πολλώ δε μάλλον όταν ένα λεπτό πριν έλεγε ότι «εμείς φωνάζουμε καθημερινά».. για την κατάσταση στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Ωστόσο, έτσι όπως το είπε, ήταν… παρεξηγήσιμο και έδωσε την ευκαιρία στην αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και σε πολλούς σχολιαστές και δημοσιογράφους, να τον κατηγορήσουν ευλόγως ότι στηρίζει την κυβερνητική πολιτική.
Για άλλη μία φορά λοιπόν, όπως λένε συνομιλητές του και σύμφωνα με το matrix24.gr, ο Σωτήρης Τσιόδρας επιβεβαίωσε την αίσθησή του ότι ο ίδιος δεν… κάνει για δημόσιες ενημερώσεις και ανακοινώσεις και έτσι, γυρίζει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο ερευνητικό του έργο και στη δουλειά πίσω από τις κάμερες. Θα πρέπει, μ’ άλλα λόγια, να γίνει κάτι πολύ έκτακτο για να τον ξαναδούμε στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό.
Πάντως σήμερα στην απογευματινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό θα παρευρίσκεται και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.