ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Επίθεση Πολάκη κατά του διευθυντή του in.gr


Με ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια ο πρωην υπουργός και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης επιτίθεται στον δημοσιογράφο και διευθυντή του in.gr, Βασίλη Κανέλλη. Ο Πολάκης σχολιάζει με σκληρή γλώσσα άρθρο στο in.gr που, όπως ισχυρίζεται ο βουλευτής, «λιβάνιζε» τον Στουρνάρα και «διέσπειρε fake news» για τον ίδιο. Σύμφωνα με τον Πολάκη ο διευθυντής του in.gr είναι.. «αδελφός του Δημήτρη Κανέλλη που είναι διευθυντής του γραφείου τύπου του αρχιτραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα».
Ακολουθεί η ανάρτηση του Π. Πολάκη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:
«Μόλις έμαθα πως διευθυντής του Μαρινακειου in.gr είναι ο κύριος Βασίλης Κανέλλης ,(φωτό 4) αδελφός του κυρίου Δημήτρη Κανέλλη που είναι διευθυντής του γραφείου τύπου του αρχιτραπεζιτη Γιάννη Στουρνάρα!!!
ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ,που έγραψε το ψεύτικο άρθρο για μένα και μετά το τηλεφώνημα από δικηγόρο μου το διόρθωσες!!!(φωτό 1-2-3)
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ !! Γι αυτό δεν έβαλες την υπογραφή σου στο άρθρο που λιβάνιζες το Στουρνάρα και διέσπειρες fake news για μενα ;;;;;;
Νόμιζες πως δεν θα μαθαίναμε τι είσαι και που χρωστάς;;;»