ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Χαλάνδρι: Παράδειγμα ακόμη και στους παπάδες


Πολλές αντιδράσεις και σχόλια προκάλεσαν οι εικόνες λόγω της μη χρήσης μασκών από τους ιερείς στη Θεσσαλονίκη κατά τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης Αγίου Δημήτριου. Οι ιερωμένοι έφτασαν στον Ιερό Ναό χωρίς να φορούν μάσκα, γεγονός που δημιούργησε αντιδράσεις από πολύ κόσμο.
Kαι μπορεί στα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό να περιλαμβάνονταν καρέκλες με αποστάσεις, διάδρομοι,.. εικόνες και κηροπήγια στον εξωτερικό χώρο για να μην υπάρχει συγχρωτισμός,  ωστόσο, όπως κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες ουδείς από τους ιερείς φορούσε μάσκα.
Από την άλλη στο Χαλάνδρι οι ιερείς στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου φορούσαν όλοι μάσκες - ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος - όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσιοποίησε στο fb η δημοσιογράφος Ευγενία Λουπάκη η οποία έγραψε στην ανάρτησή της: Χαλάνδρι αθάνατο! Παράδειγμα και στους παπάδες ακόμα!