ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Δεν μιλιούνται

Μία σχέση που ξεκίνησε ιδανικά έχει χαλάσει. Ο λόγος για τον υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη με τον γενικό γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ Γρηγόρη Δημητριάδη, που μάλιστα υπήρξε αρχικά ο συνδετικός κρίκος.. του υφυπουργού με το Μαξίμου.
***
Φόβος οι τριεδρικές
Η Φώφη το τελευταίο διάστημα συναντά κατά σειράν όλους τους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ. Ο λόγος προφανώς δεν είναι άλλος από το να ζεστάνει τη σχέση της μαζί τους, καθώς το 2021 είναι έτος εσωκομματικών εκλογών. Τους πείθει; Δεν είναι τόσο απλό, καθώς οι βουλευτές το μόνο που έχουν κατά νου είναι πώς θα επανεκλεγούν. Και αυτοί που ανησυχούν είναι κυρίως οι εκλεγμένοι στις τριεδρικές, καθώς αν πέσει το ΚΙΝΑΛ θα χάσουν την έδρα. Και δεν είναι λίγοι. Σχεδόν οι μισοί από τους 21.
***
Στροφή…
Αν είστε στους πιο παρατηρητικούς, θα έχετε διαπιστώσει πως το τελευταίο διάστημα ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει κάνει αντι-κυβερνητική στροφή, αυξάνοντας την κριτική του στο Μαξίμου. Προφανώς και δεν γίνεται τυχαία, καθώς ο Ανδρέας επιθυμεί να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Θεωρείο / «Καθημερινή»