ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Σε καραντίνα γηροκομείο στο Μοσχάτο με 67 ηλικιωμένους

Συναγερμός σε έναν ακόμα οίκο ευγηρίας σήμανε χθες Σάββατο. Αυτή τη φορά πρόκειται για οίκο ευγηρίας στο Μοσχάτο, στον οποίο 28χρονη υπάλληλος βρέθηκε θετική στον κορονoϊό.
Στο γηροκομείο, σύμφωνα με το MEGA, νοσηλεύονται 67 ηλικιωμένοι και μέχρι στιγμής δεν επιτρέπεται σε κανέναν η είσοδος ή η έξοδος. Τηρείται αυστηρό πρωτόκολλο προφύλαξης κατά..
της διασποράς του φονικού ιού, ενώ αύριο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αναμένεται να μεταβεί στο γηροκομείο.
Η 28χρονη νοσηλεύτρια ανέβασε πυρετό την Παρασκευή πηγαίνοντας να εργαστεί. Μετέβη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου υποβλήθηκε σε τεστ κοροναϊού το οποίο βγήκε θετικό το Σάββατο.
Η 28χρονη ενημέρωσε τη μονάδα, που με τη σειρά της ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ. Η νοσηλεύτρια βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της, ενώ μέχρι στιγμής κανείς άλλος στη δομή δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα.
Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα του ιού.
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα 157 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 10.134, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες.