ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Τέλος η Ελένη Τσαγκά από το Star

Η διοίκηση του STAR της είχε προτείνει να επιλέξει -εκτός από το δελτίο ειδήσεων- οποιοδήποτε άλλο πόστο επιθυμούσε, προκειμένου να παραμείνει στο κανάλι. Αυτή αρνήθηκε και αποχώρησε έπειτα από 27 χρόνια συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό. Ο λόγος για την τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Τσαγκά που ανακοίνωσε η ίδια στα σόσιαλ μίντια το τέλος της..
συνεργασίας της με το κανάλι των Βαρδινογιάννηδων. Η Ελένη Τσαγκά έγραψε συγκεκριμένα:
 “ΤO TEΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΔΕΛΤΙΟ
To 1993 παρουσίασα το πρώτο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του STAR. Μετά από πολλά πολλά μεσημεριανά, απογευματινά και κεντρικά δελτία, Tη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 στις 15:00 θα είμαι στον αέρα του STAR για τελευταία φορά… Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας!!!”.
Η Τσαγκά επανήλθε με μια νέα ανάρτηση στην οποία εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν εμφανίστηκε τελικά στο δελτίο ειδήσεων της Δευτέρας όπως είχε ενημερώσει.
«Σας ευχαριστώ για τα εκατοντάδες μηνύματα! Λόγω συναισθηματικής φόρτισης ΔΕΝ θα είμαι σήμερα στο δελτίο... Τελικά το τελευταίο δελτίο μου στο star ήταν την περασμένη Παρασκευή. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα όμορφα λόγια. Ομολογώ ότι δεν περίμενα τόσο έντονες αντιδράσεις αγάπης. Σας ευχαριστώ πολύ.... Καλή εβδομάδα» έγραψε η δημοσιογράφος.

ΥΓ: Πάντως μέσω μέσω των αναρτήσεων της δεν γίνεται ξεκάθαρο αν αποχωρεί από το Star Channel.