ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Η αγωγή Κοτζιά κατά του «Μακελειού» - Ποιοι συνυπογράφουν, τι ζητούν

Σε αγωγή προχώρησε ο πρώην υπουργος Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κατά της εφημερίδας «Μακελειό» για το πρωτοσέλιδο της 10ης Απριλίου 2019, με το οποίο –και με τη χρησιμοποίηση ενός δημοσιεύματος σερβικής εφημερίδας- κατηγορούνταν βουλευτές που ψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών ότι... δωροδοκήθηκαν από τον Ζάεφ!
«ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ..
ΑΡΠΑΞΑΝ 2.000.000» -ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, έγραφε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, που περιελάμβανε τα εξής ονόματα με αντιστοίχιση σε φωτογραφίες: Κοτζιάς, Τσίπρας, Παππάς, Κ.Παπακώστα, Ε.Κουντουρά, Θ. Παπαχριστόπουλος, Σ. Δανέλλης, Σ.Θεοδωράκης, Γ.Μαυρωτάς, Σ. Λυκούδης, Θ. Θεοχαρόπουλος και Τέρενς Κουίκ, ήταν το πρωτοσέλιδο, όπως αναφέρεται και στην αγωγή που κατατέθηκε.
Την αγωγή Κοτζιά συνυπογράφουν και οι Θανάσης Παπαχριστόπουλος και Σπύρος Δανέλλης, ενώ άλλα στελέχη που το όνομά τους επίσης αναφερόταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας», απέφυγαν να προχωρήσουν στην αγωγή.
Την αγωγή Κοτζιά παρουσιάζουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας» στο σάιτ ieidiseis.gr (δείτε ΕΔΩ)