ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Γιατί ο Χατζηνικολάου υπερασπίστηκε τον Κυρανάκη

Απάντηση (και) σε Χουδαλάκη, στον «αέρα» τού Real

Υπερασπίστηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου τον βουλευτή της ΝΔΚωνσταντίνο Κυρανάκη για τη γνωστή δήλωσή του που προκάλεσε ισχυρές αντιδράσεις. Το έκανε στην εκπομπή του στον Real fm, την Τετάρτη, το επανέλαβε και σε εκείνη της Πέμπτης μια και, όπως σημείωσε, «ερέθισα πολλούς από..
εσάς με όσα είπα». Προηγουμένως σημείωσε ότι ο βουλευτής είπε το αυτονόητο, «μην τον αποθεώσουμε κιόλας ότι είπε καμιά σοφία, είπε ότι πρέπει να φτιάχνουν σωστό βιογραφικό όσοι ψάχνουν δουλειά και να αναζητούν μέσω διαδικτύου τις ευκαιρίες και όχι κάνοντας ουρές έξω από τα πολιτικά γραφεία».
Ο Ν.Χ. ανέφερε ότι «πυροβόλησαν» τις δηλώσεις με βάση τις ερμηνείες που δίνουν τα στελέχη τού Σύριζα και όχι με βάση όσα ο ίδιος είπε, και, κατά κάποιο τρόπο, απάντησε από τον ραδιοφωνικό «αέρα» σε έναν δικό του συνεργάτη, και επιτελικό στέλεχος του σταθμού: «Τώρα ξεκίνησε καινούργιο παραμύθι, το άκουσα και από τον Γιώργο Χουδαλάκη το πρωί. Δεν δικαιούται, λέει, να τα λέει αυτός (σημείωση: ο Κυρανάκης). Γιατί ρε μάγκες δεν δικαιούται να τα λέει αυτός; Γιατί, λέει, είναι του κομματικού σωλήνα. Αυτοί που του κάνουν κριτική ποιου σωλήνα είναι; Είναι το επιστημονικού σωλήνα; Έρχονται από την ακαδημαϊκή κοινότητα; Δεν είναι στελέχη του Σύριζα αυτοί που του την πέσανε;».
- περισσότερα στο Harddog ΕΔΩ