ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Λυμπεράκη, είσαι OPEN;

Καμπάνια νέου προγράμματος 2020-2021

Η νέα τηλεοπτική χρονιά μας βρίσκει OPEN να ζήσουμε μια νέα τηλεοπτική εμπειρία. Να ενημερωθούμε σε βάθος για όλα όσα συμβαίνουν, άμεσα και με αξιοπιστία. Να γελάσουμε μαζί, να διασκεδάσουμε, να «ταξιδέψουμε», να μοιραστούμε στιγμές, να ανανεωθούμε και να ζήσουμε..
συγκινήσεις.
Ξεκινάμε τη σεζόν ΟPEN σε νέες προκλήσεις αλλά και νέα δεδομένα, με μια σειρά από αλλαγές που έχουν γίνει στην καθημερινότητά μας τους τελευταίους μήνες.
Το OPEN είναι οι άνθρωποί του –πρόσωπα που με αμεσότητα και αισιοδοξία μπαίνουν σε όλα τα σπίτια για να μοιραστούμε μαζί στιγμές.
Η ομάδα του OPEN, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και καλλιτέχνες, οικεία και αγαπημένα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στις εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού, σε καλωσορίζουν μέσα από τη νέα καμπάνια του OPEN, «ανοίγοντας» τη σεζόν.
H καμπάνια, που υπογράφει η διαφημιστική εταιρεία Tribe, αποτελείται από 21 φιλμάκια σε εκτέλεση παραγωγής Barking Well, σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη και καλλιτεχνική διεύθυνση Άκη Μπαρμπουζάνη.
Για να απολαύσεις μια ξεχωριστή τηλεοπτική εμπειρία, να είσαι… ΟPEN.