ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020

Το News247.gr επενδύει σε έμπειρους δημοσιογράφους

Ο έμπειρος δημοσιογράφος σε θέματα Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θοδωρής Παναγούλης ενισχύει το δυναμικό του News247.gr, του ενημερωτικού μέσου της 24MEDIA.
Ο Θοδωρής Παναγούλης, με σπουδές στο Φυσικό τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στράφηκε νωρίς στη δημοσιογραφία την οποία ασκεί από 20ετίας. Μεταξύ..
άλλων, έχει διατελέσει αρχισυντάκτης του οικονομικού τμήματος στην εφημερίδα «Επενδυτής» και διευθυντής στο εξειδικευμένο δημοσιογραφικό portal www.energypress.gr. Πέραν της αμιγώς δημοσιογραφικής δουλειάς του, έχει διευθύνει καμπάνιες επικοινωνίας, έχει επιμεληθεί εκδόσεις
οικονομικών βιβλίων και έχει συμμετάσχει σε δεκάδες αποστολές στο εσωτερικό και
το εξωτερικό.
Πρόκειται για έναν καταξιωμένο ρεπόρτερ σε θέματα Περιβάλλοντος και Ενέργειας που έρχεται να ενταχθεί στη δυναμική δημοσιογραφική ομάδα του NEWS 24/7.
Το News247.gr επενδύει σε έμπειρους επαγγελματίες που σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην σωστή ενημέρωση του κοινού, έγκυρα και έγκαιρα, αποτελώντας ένα ενημερωτικό site που διαρκώς εξελίσσεται.