ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Ένας Ολυμπιονίκης στο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί να έχει καταγραφεί σε πολλά ρεπορτάζ η άρνηση του Νάσου Ηλιόπουλου να αναλάβει τα καθήκοντα του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο το θέμα δεν έχει λήξει. Αντιθέτως, ο Ηλιόπουλος έχει ενστάσεις επειδή δεν έχει ασχοληθεί ξανά με την επικοινωνία, αλλά στην τελευταία συζήτηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα το θέμα δεν έληξε. Σημειωτέον ότι όσο..
ο ίδιος το σκέφτεται, βαρόμετρο για τις αποφάσεις του δεν αποτελεί μόνο ότι τού το ζήτησε ο πρόεδρος, αλλά όπως γράφει το matrix24 και κάτι ακόμη: ότι το τηλέφωνό του χτυπάει συνέχεια από στελέχη και φίλους που ανήκουν σε όλες τις τάσεις, και οι οποίοι τού ζητούν να πει το μεγάλο «ναι».
Η έκπληξη όμως θα αφορά τον έναν από τους δύο αναπληρωτές εκπροσώπους Τύπου. O Neo του matrix24 πληροφορείται ότι ο Τσίπρας έχει ήδη συμφωνήσει να δώσει αυτή τη θέση στον ολυμπιονίκη του τάεκβοντο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στην Κουμουνδούρου από την εποχή που ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής και εμφανίστηκε ως… «αποκάλυψη» στα τηλεοπτικά πάνελ.