ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Παπάδες με αγροτικά και Mercedes ράντισαν το Αίγιο με αγιασμό για τον κορωνοϊό

ΒΙΝΤΕΟ
Έγινε κι αυτό... Σήμερα το πρωί στο Αίγιο, παπάδες ανεβασμένοι σε αγροτικά αυτοκίνητα και ακολουθούμενοι από... Mercedes με μητροπολίτες (νυν και πρώην) γύρισαν όλη την πόλη και ράντισαν με αγιασμό.
 Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο πέρασαν με αυτοκίνητο από πολλά σημεία του Αιγίου ενώ..
, σύμφωνα με ΜΜΕ της Αχαΐας, δύο παπάδες από την καρότσα αγροτικού ράντιζαν με αγιασμό τους λιγοστούς πεζούς.
Θυμίζουμε ότι ο γνωστός (πρώην) μητροπολίτης Αμβρόσιος είχε προ ημερών καταθέσει την... επιστημονική του άποψη επί του κορωνοϊού.
Ο πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, απευθυνόμενος στους πιστούς κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας των Α' Χαιρετισμών στην Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Αιγιαλείας (προ απαγόρευσης) ειχε αποφανθεί ψεκαζόμενος, ότι «ο Μεγάλος Αγιασμός είναι το αιώνιο και ακατακίνητο φάρμακο. Ο αγιασμός είναι φάρμακο και μας σώζει από το κάθε τι. Όσοι τον παίρνουν με πίστη και τον γεύονται και τον μεταλαμβάνουν, γίνεται καθαρή η ψυχή και το σώμα τους. Ο κορωνοϊός είναι μολυσμός του σώματος. Έχω λοιπόν φάρμακο και για τον κορωνοϊό. Τον Μεγάλο Αγιασμό».(δείτε ΕΔΩ και το βίντεο)
Ετσι λοιπόν να υποθέσουμε ότι όσοι ραντίστηκαν από το κομβόι των παπάδων στο Αίγιο απέκτησαν ανοσία στον κορωνοϊό...

ΥΓ: Με ποιον κωδικό είπαμε πήραν άδεια  κυκλοφορίας;