ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020

«Καθίζηση» για ΑΝΤ1 και Star, κερδισμένοι (ξανά) η ΕΡΤ1 και το Mega

Μεγάλη πτώση καταγράφουν τα κανάλια που στήριζαν, μέχρι πριν λίγες μέρες τουλάχιστον, το πρόγραμμά τους στην ψυχαγωγία. Ο λόγος για τον ΑΝΤ1 και το Star, οι οποίοι τόσο στο σύνολο όσο και στο «δυναμικό κοινό» καταγράφουν «απώλειες» από 1,5% μέχρι 2,3% μέσο όρο.
Ειδικότερα, το κανάλι του Αμαρουσίου έχει «παγώσει»..
όλες τις ψυχαγωγικές του εκπομπές, ακολουθώντας την επικαιρότητα, και τις αντικατέστησε με επαναλήψεις. Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, από την άλλη, μείωσε τα εβδομαδιαία επεισόδια του (επιτυχημένου) «Master Chef» και δεν έβγαλε στον αέρα τους πρωινούς «Κου Κου» για δύο ημέρες, με αποτέλεσμα να χάσει ένα μεγάλο μέρος του κοινού του.
Στον αντίποδα ο ΣΚΑΪ με τις συνεχείς ενημερωτικές του εκπομπές διατηρήθηκε στην κορυφή στο σύνολο, με μικρή άνοδο και στις δύο βασικές κατηγορίες κοινού. Μεγάλα τα «κέρδη» για το Mega, λόγω των έκτακτων εκπομπών για τον κορωνοϊό και του prime time του τις μέρες που δεν παίζει το «Master Chef», και για την ΕΡΤ1 που προσάρμωσε αναλόγως το πρόγραμμά της και έχει πλέον συνεχή ροή ειδήσεων.
Στα κεντρικά δελτία όλα τα κανάλια κατέγραψαν πτώση στον μέσο όρο τους. Την μικρότερη το Mega με -0,2% στην τελευταία θέση, και την μεγαλύτερη ο ΑΝΤ1 που έχασε 4 μονάδες σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, και έπεσε στην τέταρτη θέση πίσω από το Star.

- δείτε το τηλεβαρόμετρο στο e-tetradio ΕΔΩ