ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Ο Μάρης κλείνει και τα δύο ραδιόφωνα της 24Media

Απολύσεις στον όμιλο

«Ο μεγαλύτερος Όμιλος ψηφιακών Μέσων και έχοντας την ιδιοκτησία δύο ραδιοφωνικών σταθμών ήρθε σε συμφωνία με το πολύπειρο στέλεχος της ελληνικής αγοράς, με σκοπό την περαιτέρω και απόλυτα δυναμική ανάπτυξη του τα επόμενα χρόνια». Αυτό ανέφερε τον περασμένο Ιανουάριο ανακοίνωση της 24Media ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του μιντιακού ομίλου..
Δημήτρης Μαρης καλωσόριζε τη νέα CEO του ομίλου, Μαρία Γράψα.
Τώρα μετά από δύο μήνες ο Δημήτρης Μάρης κλείνει και τα δύο ραδιόφωνα της 24 Media: το αθλητικό Sport24 103.3 και το μουσικό Legend 88.6 το οποίο είχε προκύψει από τη μετατροπή του ενημερωτικού News247.
Όλοι οι εργαζόμενοι στον Legend 88.6 ενημερώθηκαν πως απολύονται ενώ στο αθλητικό ραδιόφωνο, το Sport24 Radio, την αναγγελία της αναστολής λειτουργίας του ως αθλητικού ενημερωτικού ραδιοφώνου έκανε ξαφνικά, το βράδυ της Πέμπτης, ο διευθυντής του σταθμού Παντελής Διαμαντόπουλος (δείτε ΕΔΩ).
Απολύσεις έγιναν και στο σάιτ Sport24.gr ενώ ενδεικτική είναι η ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια του
Τάσου Νικολογιάννη: «Mετά απο 14 μήνες ολοκληρώθηκε η παρουσία μου στον Sport24Radio , που σταματάει ξαφνικά το πρόγραμμά του μετά από απόφαση της ιδιοκτησίας. Δεν θα τα λέμε, όμως, ούτε από το Sport24.gr, αφού όπως ενημερώθηκα ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας».