ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Του κορωνοϊού τα φουσάτα περάσαν..

Kάποιοι δήμαρχοι θεώρησαν καλό να βάλουν από τα μεγάφωνα εμβατήρια -λόγω εθνικής επετείου- ("των εχθρων τα φουσάτα περάσαν" στην καλύτερη) και να τρομάξουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο που τα άκουγε έντρομος κλεισμένος στο σπίτι του. Μάλιστα είχαν «επιστρατεύσει» και αυτοκίνητα, με μεγάφωνα, που έκαναν βόλτες..
παίζοντας εμβατήρια στη διαπασών.
Κατά τα άλλα η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου εορτάστηκε από την πολιτεία με μια λιτή τελετή κατάθεσης στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, του γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων.
Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνου προς τιμήν των ηρώων της Επανάστασης του 1821, πάνω από την πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκε διέλευση 4 μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000/-5 της Πολεμικής Αεροπορίας και 6 ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού και του Πολεμικού Ναυτικού.