ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Διασωλημένος στον «Ευαγγελισμό» ο Δ. Κρεμαστινός

Με κορωνοϊό εισήχθη στις 11 το πρωί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» τέως βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και πρώην υπουργός Υγείας Δημήτρης Κρεμαστινός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου. Αρχικά η κατάστασή του δεν κρίθηκε κρίσιμη αλλά στη συνέχεια οι γιατροί..
αποφάσισαν να τον βάλουν στην ΜΕΘ όπου και τον διασωλήνωσαν.
Ο Δ. Κρεμαστινός είναι καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύθηκε με υποτροφία του κράτους στη σύγχρονη καρδιολογία στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Royal Postgraduate Medical School, St. Thomas Hospital, Guy's Hospital 1973-1976).  Διετέλεσε εξωκοινοβουλευτικός Υπουργός Υγείας από τον Οκτώβριο του 1993 έως τον Φεβρουάριο του 1996. Μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ από το 1996. Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΣΤΑΜΕ το 2010. Επί 30 χρόνια ακολούθησε ακαδημαϊκή σταδιοδρομία. Διευθυντής του Καρδιολογικού Τμήματος του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών το 1985.