ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Φωνές απόγνωσης για τις εφημερίδες και ευχαριστίες στους περιπτεράδες!

Ο εφημεριδοπώλης και ο περιπτεράς μπορεί να είναι οι πιο χρήσιμοι φίλοι της εφημερίδας και του περιοδικού ή να γίνουν οι αφανείς δολιοφθορείς τους. Στην ιστορία της «Μάχης της κυκλοφορίας» υπάρχουν πάμπολλες περιπτώσεις κατά τις οποίες έντυπα θάβονταν στα μέσα ράφια των περιπτέρων και πακέτα εφημερίδων που ποτέ δεν λύνονταν. Όπως υπάρχουν περιπτώσεις που εφημερίδες ή περιοδικά έμπαιναν στις πιο..
προβεβλημένες θέσεις για να πέσει πρώτα σε αυτά το μάτι. Ολόκληρες εκδόσεις, κυρίως νέες, ναυάγησαν πριν καν λύσουν κάβους για το ταξίδι τους, επειδή όταν κυκλοφόρησαν, τεχνηέντως δεν τις προωθούσαν οι διανομείς ή τα πρακτορεία, προφανώς παίζοντας εκδοτικά παιχνίδια.
Παλαιότερα –δεν ξέρουμε αν συμβαίνει ακόμα– εκδοτικές επιχειρήσεις είχαν άνθρωπο ή ανθρώπους που γύριζαν ολόκληρες περιοχές και έλεγχαν τα περίπτερα αν αναρτούσαν τα έντυπα τους ή αν το εξαφάνιζαν από το «πρόσωπο» του περιπτέρου.
- διαβάστε τη συνέχεια στο Ηarddog EΔΩ