ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Δεξιός και ΑΕΚτζής

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση

Διαβάζω καθημερινά από τους «δικαστές» των social media ότι δεν τους αρέσει ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο γενικός γραμματέας της Πολιτικής Προστασίας, που έγινε και υφυπουργός λόγω της κρίσης των ημερών. Τον λένε «τραμπούκο», ότι τους «μαλώνει» και γενικά δεν αρέσει το ύφος του. Καταρχάς,..
πάλι χάνουμε το δάσος και κοιτάμε το δέντρο.
Κατ’ εμέ χρειάζεται και μια τέτοια αυστηρή φωνή, αρκεί να κάνει καλά τη δουλειά της. Και ο Χαρδαλιάς την κάνει μια χαρά. Μοιάζει ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη θέση και φαίνεται πως είναι μία από τις ελάχιστες καλές επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Οσοι τον γνωρίζουν προσωπικά λένε πως είναι ωραίος τύπος, καλό παιδί, αλλά πάνω απ’ όλα αφοσιωμένος και μεθοδικός με ό,τι καταπιάνεται. Από τη διαχείριση της μεγαλύτερης κρίσης του σύγχρονου ελληνικού κράτους μέχρι τη δημαρχία μιας περιοχής όπως ο Βύρωνας ή την προεδρία μιας γυναικείας ομάδας μπάσκετ, όπως ο Αθηναϊκός. Που επί των ημερών του πήρε ευρωπαϊκό τρόπαιο.
Το καλοκαίρι μπόρεσα να «τσεκάρω» τη δουλειά του Χαρδαλιά. Είδα από το μπαλκόνι του σπιτιού μου μια πυρκαγιά στην Πεντέλη εν τη γενέσει της. Πριν πυκνώσουν οι καπνοί είχαν ήδη σπεύσει πυροσβεστικά, σύντομα κατέφθασαν αεροπλάνα και σε λιγότερο από μία ώρα η εστία έσβησε. Εντελώς συμπτωματικά, ένας δικός μου άνθρωπος εκείνη ακριβώς τη στιγμή έτυχε να βρίσκεται στα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας στο Χαλάνδρι και μου περιέγραψε πώς αντέδρασε ο Χαρδαλιάς στο συγκεκριμένο περιστατικό. Και πώς το χειρίστηκε με αστραπιαίες κινήσεις και αποτελεσματικότητα.
Το γεγονός ότι είναι δεξιός και ΑΕΚτζής, καταδεικνύει πως κανείς δεν είναι τέλειος…

Ευθύμης Ασημακόπουλος / EΦΣΥΝ