ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Είναι ΣΥΡΙΖΑ η Τρέμη;

Διαπληκτίστηκαν στην εκπομπή της ΕΡΤ, η Όλγα Τρέμη με τον Ηλία Κανέλλη με αφορμή τη Δημόσια Υγεία και την σφοδρή κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση που την αφήνει ανοχύρωτη στην μάχη της επιδημίας με τον κορωνοϊό. Ο Κ. Χατζηδάκης υποστήριζε ότι έχουν αυξηθεί οι δαπάνες για την υγεία καθώς και οι ΜΕΘ ενώ παραπονέθηκε για την κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση.
"Με δεδομένα δημοσίου τομέα,..
το κόστος για έναν γιατρό και 5 νοσηλευτές είναι 250 ευρώ γιατί ο ιδιώτης γιατρός θέλει 800 ευρώ για να συνδράμουν κάποιον όταν είναι μεταξύ ζωής και θανάτου;" είπε η Όλγα Τρέμη.
"Προσπάθησα να μπω στα παππούτσια του ανθρώπου που του λέτε 800 ευρώ και όταν του λέτε 800 ευρώ και το αποδέχεται επειδή υπάρχει κρίση δεν καταλαβαίνω γιατί με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά κάνετε διαχείριση του θέματος στις ιδιωτικές ΜΕΘ" είπε η Όλγα Τρέμη για να γίνει στόχος του Ηλία Κανέλλη, ότι αυτά τα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ!
Στη συζήτηση ενεπλάκη και ο γνωστός έτερος "συριζαίος" κατά τον Ηλία Κανέλλη, Γιάννης Μακρυγιάννης που του είπε:
"Όταν μιλάει κάποιος θα τον λέτε ΣΥΡΙΖΑ; Κομμένη πλάκα. Και η Όλγα Τρέμη ΣΥΡΙΖΑ;"
Κατ. Μπρ. / Avgi


****
Όλοι σήμερα μιλούν για την Ολγα Τρέμη και τη συνέντευξη που πήρε από τον Κωστή Χατζηδάκη. Κι αυτό διότι ήταν μια δύσκολη στιγμή για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και υπουργό Ενέργειας. Η Ολγα Τρέμη λειτούργησε δημοσιογραφικά, αδιαφορώντας ότι είναι στην ΕΡΤ .
Στρίμωξε με τις ερωτήσεις της τον υπουργό για τα 800 ευρώ ημερησίως σε ιδιωτικές κλινικές..
(για τον κορωνοϊό) και τον έφερε σε τόσο δύσκολη θέση που αναγκάστηκε να παρέμβει ο Ηλίας Κανέλλης – ομολογουμένως άγαρμπα, στήνοντας εναν τηλεοπτικό καβγά με τον δημοσιογράφο του “Θέματος” Γιάννη Μακρυγιάννη, λειτουργώντας ως ασπίδα προστασίας. Η συζήτηση όμως ξέφυγε, διότι ο ένας μιλούσε επάνω στον άλλον… έλεγαν οτι η Τρέμη δεν χρειάζεται συνήγορο ή δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ… και κάπως έτσι η μπάλα βρέθηκε στην κερκίδα.
Λίγο πριν ο Κωστής Χατζηδάκης είχε έρθει σε δύσκολη θέση, όταν ατυχώς επικαλέστηκε την Ευρώπη, λέγοντας ότι ο μέσος όρος στην ΕΕ είναι 2.000 ευρώ, για να του απαντήσει η Ολγα Τρέμη “Μα δεν παίρνουν τους ίδιους μισθούς”… Ο υπουργός κόμπιασε και δεν είχε τι να πει…
- πηγή: enimerosi24