ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020

Εχω φάρμακο για τον κορωνοϊό λέει ο Αμβρόσιος...

...και ψεκάζεται κάνοντας επίδειξη στους πιστούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τον αρχηγό του κόμματος που πλέον είναι και μέσα στη Βουλή, και ο ο οπόιος έχει το φάρμακο για τον κορωνοϊό έχουμε και το παραλήρημα που προέρχεται από εκκλησιαστικούς κύκλους. Ετσι ήρθε η σειρα του γνωστού (πρώην) μητροπολίτη Αμβρόσιου να καταθέσει την... επιστημονική του άποψη επί του κορωνοϊού..

Ο πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, απευθυνόμενος στους πιστούς κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας των Α' Χαιρετισμών στην Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Αιγιαλείας, επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι ο Μεγάλος Αγιασμός είναι το «αιώνιο και ακατακίνητο φάρμακο».
«Ο αγιασμός είναι φάρμακο και μας σώζει από το κάθε τι. Όσοι τον παίρνουν με πίστη και τον γεύονται και τον μεταλαμβάνουν, γίνεται καθαρή η ψυχή και το σώμα τους. Ο κορωνοϊός είναι μολυσμός του σώματος. Έχω λοιπόν φάρμακο και για τον κορωνοϊό. Τον Μεγάλο Αγιασμό», τόνισε ο Πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων (στο 15:57' του βίντεο) και πρόσθεσε:
«Θα φροντίσετε να βρείτε ένα μπουκάλι, θα το γεμίσετε αγιασμό και όταν τελειώνει μη φοβηθείτε. Αν έχει λίγο, βάζετε νεράκι και γίνεται πάλι αγιασμός. Θα το χρησιμοποιείται ψεκάζοντας τον εαυτό σας, βάζοντας στο στόμα σας και στα χέρια σας, αν φοβηθείτε ότι πιάσατε άρρωστο και κολλήσατε και θα λέτε «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ με».
Αυτά...
Δείτε το βίντεο από το 15:57':