ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Κοτρώτσος και Θεοδωράκης με νέα σάιτ στο διαδίκτυο

Δύο καινούργια σάιτ, libre.gr και pod.gr ξεκίνησαν την πορεία τους στο ελληνικό διαδίκτυο...
Το libre.gr είναι του Σεραφείμ Κοτρώτσου και αυτοπαρουσιάζεται ως εξής: «Το Libre φιλοδοξεί να επιβεβαιώσει το όνομά του. Να είναι ένα μέσο ενημέρωσης ανεξάρτητο, ελεύθερο. “Ενημέρωση και άποψη όπως πρέπει να είναι”. Με αυτό το σύνθημα-επιδίωξη ξεκινούμε την πορεία μας στην διαδικτυακή.. ενημέρωση. Μια ομάδα δημοσιογράφων και αναλυτών με πάθος να αποτυπώσουν το στίγμα των γεγονότων και να καταθέσουν τις απόψεις τους για όσα συμβαίνουν στους καιρούς μας».
Το pod.gr ανήκει στον Σταύρο Θεοδωράκη και μιλάει γι αυτό η Κατερίνα Μπακογιάννη: «“Γιατί δεν έχουν έρθει τα podcast στην Ελλάδα”; ρώτησα τον Παύλο Τσίμα πριν από δύο περίπου χρόνια, όταν γινόταν χαμός σε όλες τις άλλες χώρες του δυτικού κόσμου και εγώ περιφερόμουν στην Αθήνα ακούγοντας αμερικάνικα show στα ακουστικά μου πρωί-μεσημέρι-βράδυ. “Γιατί απλούστατα κανείς στην Ελλάδα δεν το έχει προσπαθήσει,” μου απάντησε ο Παύλος.
Ε, λοιπόν, εμείς το προσπαθήσαμε! Ποιοι είμαστε εμείς; Μια μικρή ομάδα με μεγάλο πάθος. Ο Λευτέρης, ο σκηνοθέτης που ενώ σπάει τα μηχανάκια της τηλεόρασης αγαπάει τον ήχο, η Νίκη που παίρνει σοβαρά τη δημοσιογραφία, αλλά ποτέ τον εαυτό της (αγχώνεται πάντα για την είδηση και ποτέ για τα μαλλιά της), ο Σταύρος που για άλλη μία φορά πήρε μία ιδέα και την έκανε πράξη και μας παρέσυρε όλους με την ορμή του, ο Παύλος τον οποίο επιτέλους θα ακούσουμε στον κόντρα ρόλο που όλοι τόσα χρόνια ξέρουμε ότι κρύβει. Μία ομάδα που όλο μεγαλώνει. Με το ίδιο πάθος».
- πηγή: e-tetradio