ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Η «πέμπτη φάλαγγα»

Tην Εφημερίδα των Συντακτών κατηγόρησε χθε, ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος, ότι λειτουργεί ως «πέμπτη φάλαγγα του Ερντογάν». Επέμενε, μάλιστα, ότι όσα λέει η εφημερίδα είναι «αντεθνικές φωνές».
Αφορμή υπήρξε η είδηση -που δεν διαψεύστηκε- την οποία η ΕφΣυν ανέδειξε το Σάββατο, ότι στον Εβρο και στα νησιά υπάρχουν κινήσεις εγχώριων και εισαγόμενων..
ακροδεξιών ομάδων.
Οπως αναφέρει η εφημερίδα στο κύριο άρθρο της, ο βουλευτής δεν κάνει του κεφαλιού του αλλά ακολουθεί πιστά την κυβερνητική γραμμή, εφόσον ο Στ. Πέτσας κατηγόρησε παράλληλα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι λειτουργεί ως «Δούρειος Ιππος του Ερντογάν» για το ίδιο ζήτημα.
Προφανώς, όπως λέει η ΕφΣυν, το επιτελείο του Κυρ. Μητσοτάκη έχει πάρει τον ακροδεξιό κατήφορο. Από την εποχή που έπεσε η δικτατορία, καμιά κυβέρνηση δεν έχει κατηγορήσει τον αντιπολιτευόμενο Τύπο ως πράκτορα ξένων δυνάμεων, χωρίς μάλιστα να μπορεί να αμφισβητήσει ούτε λέξη από το ρεπορτάζ. Αλλά φαίνεται ότι η υπόδειξη της Αριστεράς ως «εσωτερικού εχθρού» εξακολουθεί να «πουλάει» στον φοβισμένο κόσμο της Δεξιάς.
- διαβάστε ολόκληρο το άρθρο της ΕφΣυν ΕΔΩ