ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Το ξήλωμα του Στέλιου

Δέχεται τέτοια υπονόμευση και τρώει τέτοιο πόλεμο εκ των έσω του Μαξίμου ο Στέλιος Πέτσας που αρχίζει να γίνεται και συμπαθής από τις κακουχίες στις οποίες τον υποβάλλουν.
Διότι δεν φτάνει που ο σκληρός πυρήνας που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον «δίπλωσε» με την αναπληρωματική κυβερνητική..
εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη, του αφαιρούν σταδιακά και όλες τις πολιτικές αρμοδιότητες που έχει. Στο τέλος θα μείνει μόνο με τις εμφανίσεις στα κανάλια για να τον εκθέτουν!
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και τις παρεμβάσεις που γίνονται στα κανάλια για τους δημοσιογράφους και τα αντικυβερνητικά μέσα ενημέρωσης φέρεται να τις κάνει συγγενής του πρωθυπουργού από το Μαξίμου.
Δεν είναι το μόνο στοιχείο που εμφανίζει τον Στ. Πέτσα χωρίς ρόλο. Ο Doctor έμαθε ότι ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Ακης Σκέρτσος έκοψε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ακόμη και τις επαφές με τα υπουργεία για τον συντονισμό της επικοινωνιακής πολιτικής της κυβέρνησης! Η εβδομαδιαία συνάντηση του Στ. Πέτσα με τους υπεύθυνους επικοινωνίας στους τομείς του κυβερνητικού έργου σταμάτησε και την ανέλαβε ο Ακης Σκέρτσος! Τώρα μαζεύονται –όσοι μαζεύονται, διότι το πράγμα έχει ατονήσει πλέον– προς το τέλος της εβδομάδας και κάνουν έναν απολύτως βασικό προγραμματισμό για το Σαββατοκύριακο που έρχεται και τις επόμενες ημέρες. Δηλαδή ο Ακης Σκέρτσος αντικατέστησε τον Στ. Πέτσα στον επικοινωνιακό σχεδιασμό.
Doctor του Παρασκηνίου / documentonews