ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Πήρε συνέντευξη από τον βουλευτή σύζυγό της

Η δημοσιογράφος Βίκυ Παπαλουκά είχε μία τεράστια επιτυχία την Παρασκευή στην εκπομπή της στο Epsilon TV. Πήρε συνέντευξη από τον Ανδρέα Πάτση, βουλευτή Ν.Δ. Κοζάνης. Πού είναι η επιτυχία θα με ρωτήσετε και δίκαια. Θα σας πω λοιπόν πού είναι η επιτυχία: Βίκυ Παπαλουκά και Ανδρέας Πάτσης παντρεύτηκαν πριν από λίγο καιρό. Δηλαδή κάλεσε στην εκπομπή τον σύζυγό της. Λαμπρά. Είδατε που..
συμφωνείτε κι εσείς τώρα ότι πρόκειται για επιτυχία;
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παραξενεύτηκε με την αντίδραση. «Είδα -με έκπληξη ομολογώ- πως σε μερικούς δεν άρεσε η παρουσία μου στην εκπομπή της συζύγου μου και έσπευσαν να τη σχολιάσουν αρνητικά», έγραψε στο Facebook. Και συνέχισε: «Η σύζυγος μου εργάζεται ως δημοσιογράφος εδώ και πολλά χρόνια σε σειρά ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών.
Εχει αυτόνομη πορεία που δεν σχετίζεται με την δική μου πολιτική ιδιότητα. Η απόδειξη είναι πως και σήμερα εξακολουθεί να εργάζεται σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό, τοπικής μάλιστα εμβέλειας, και όχι στον οιοδήποτε κρατικό φορέα. Μεταξύ των καλεσμένων της εκπομπής της, που είναι από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, όπως ορίζει η δεοντολογία, ήμουν και εγώ.
Δημόσια, χωρίς καμία σκιά και χωρίς τίποτα το μεμπτό ή κατακριτέο. Αν αυτό δεν άρεσε σε κάποιους, τους καλώ να δουν τι γινόταν στην Ελλάδα των περασμένων ετών, όπου συγγενείς και φίλοι δημιούργησαν μία αδιαφανή αλυσίδα ρουσφετιών και προσλήψεων και να μην εξαντλούν την αυστηρότητα τους, σε μία απλή δημόσια παρουσία η οποία μάλιστα κοινοποιήθηκε από μένα τον ίδιο τόσο πριν όσο και μετά
».
Δεν είδαμε τη συνέντευξη, ελπίζουμε τουλάχιστον οι ερωτήσεις να μην ήταν πολύ σκληρές. Καταλαβαίνετε...
Δ. Κανελλόπουλος / efsyn