ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Ο κορωνοϊός, ο Κανέλλης και το ξεμάτιασμα

Σχόλια από το facebook που έχουν να κάνουν με τον κορωνοϊό:
 Πραγματικά ο Ηλίας Κανέλλης δινει σόου κάθε βράδυ στην ΕΡΤ, τι είπε χθες ώστε να δικαιολογήσει όσους επιμένουν παρά τον κορωνοϊό να κοινωνούν αλλά και τη στάση κυβέρνησης - εκκλησίας;  Ένας φίλος του ο οποίος λέει είναι σπουδαίος γιατρός στο εξωτερικό, όταν εχει πονοκέφαλο τηλεφωνεί..
στη μανούλα του στην Ελλαδα και της ζητά να τον ξεματιάσει!!!
 Α.Κ.
***
«Η κατάσταση όπως διαμορφώνεται στην Ελλάδα με κύριο ρυθμιστή την εκκλησία, δεδομένου ότι ελέγχει και καθοδηγεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού, είναι πολύ επικίνδυνη. Δημιουργεί συνθήκες αύξησης της ταχύτητας διάδοσης του ιού στη χώρα».
Γρηγόρης Γεροτζιάφας, καθηγητής ιατρικής στη σχολή της Σορβόννης (δηλώσεις στο Mega).
Γ. Π.
***
Για να ενημερωθεί υπεύθυνα ο κόσμος για τον κορωνοϊό, να γίνει μια τριμελής επιτροπή από 5-6 άτομα η οποία να αποτελείται από τον Ιερώνυμο, τον Αμβρόσιο, τον Κυριάκο τον Βελόπουλο, τον Σταμάτη τον Κραουνάκη, τον αντιπρύτανη του ΑΠΘ και τον Θύμιο τον Λυμπερόπουλο εκ μέρους των ταξιτζήδων. Γνώμη μου πάντα. Το κοινό πρότεινε να μπούνε στην επιτροπή Λουκά, Γιαμαρέλλου και Μιχελογιαννάκης. Νομίζω ότι οι προτάσεις πρέπει να γίνουν αποδεκτές.
Γ.Α.
***
Ποια δημόσια υγεία; Οι παπάδες τη γράφουν στα παγκάρια τους. 
Ακούει ο άλλος ότι από τον κορωνοϊό κινδυνεύουν περισσότερο οι ευπαθείς ομάδες και σου λέει πάλι ο Ηρακλής θα την πληρώσει.
  Θα λένε μετά από χρόνια Κουταλιανός και θα εννοούν αυτόν που επέζησε από το κουτάλι της θείας κοινωνίας.
«Καλοί οι Έλληνες παπάδες, αλλά λίγο ακραίοι» έλεγαν Ιρανοί μουλάδες στην Τεχεράνη.
Η κυβέρνηση δεν κλείνει και τις εκκλησίες γιατί δεν θέλει να χτυπηθεί η επιχειρηματικότητα.
Τι δουλειά κάνετε;
- Είμαι λοιμωξιολόγος.
- Σε ποια ενορία;
Ο κορωνοϊός κολλάει με το σεξ, γι’ αυτό να πλένετε τα χέρια σας.
Mαν. Γρηγοράκης