ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Ψαλίδι στο ζωντανό πρόγραμμα της ΕΡΑ Σπορ

Tάσος Επιτρόπου: Δεν είναι δική μου απόφαση

Από την περασμένη Δευτέρα στην ΕΡΑ Σπορ μειώθηκε, με εντολή της Διοίκησης, ο αριθμός των εργαζομένων από το στούντιο και από αύριο, Δευτέρα, ένα ακόμα μέτρο, λόγω κορωνοϊού, μειώνει το ζωντανό πρόγραμμα του δημοφιλέστερου σταθμού της Ελληνικής Ραδιοφωνίας κατά 4+3 ώρες. Υπό κανονικές συνθήκες το πρόγραμμα της ΕΡΑ Σπορ αρχίζει..
στις 6 το πρωί, τελειώνει με αθλητικές εκπομπές στις 12, όλες με δίδυμο παρουσιαστών, και ακολουθεί ένα τρίωρο με δύο δημοσιογράφους, μουσική και τηλεφωνήματα ακροατών στον «αέρα».
Από την περασμένη Δευτέρα και ως το βράδυ της Κυριακής όλες οι εκπομπές έγιναν με έναν παρουσιαστή, και συνδρομή του άλλου τηλεφωνικά, ενώ από αύριο το πρόγραμμα θα αρχίζει στις 6 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 8 το βράδυ.
Η διακοπή των ζωντανών προγραμμάτων δεν αποτελεί απόφαση τού διευθυντή της ΕΡΑ Σπορ, του Τάσου Επιτρόπου, και αυτό το δηλώνει δημοσίως. Μαζί δηλώνει ότι δεν γνωρίζει «κάποιον εργαζόμενο στην ΕΡΑσπορ που να συμφωνεί με αυτή την απόφαση».
- περισσότερα στο harddog ΕΔΩ