ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ολα τα στελέχη στο πλάι του Θοδωρή Κυριακού

Ο ΑΝΤ1 έκοψε την πίτα του και γιόρτασε τα 30 χρόνια του. Όλοι όσοι εργάζονται στον όμιλο ήταν εκεί: οι επιτελείς, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι του ομίλου ΑΝΤ1 βρέθηκαν στη εκδήλωση όπου την πίτα έκοψε  το «αφεντικό» Θοδωρής Κυριακού με την Φαίη Σκορδά να τον βοηθάει δίνοντας τα δώρα... Φυσικά τα στελέχη (Παπαηλιόπουλος, Τσακανίκας, Χατζηνικολάου, Ποφάντης κ.α )..
δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν με τον πρόεδρο του ομίλου του ΑΝΤ1.
***
O Δημήτρης Παπαλεξόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Chief Business Officer στον όμιλο της Καθημερινής, έχοντας την ευθύνη του Εμπορικού Τμήματος και Τμήματος Μάρκετινγκ της εταιρείας και της ανάπτυξης νέων προϊόντων. Ο Δ. Παπαλεόπουλος προέρχεται από τον χώρο των πωλήσεων και του marketing, με πολυετή εμπειρία στη Google και στην Procter & Gamble.
***
Η ΕΡΤ Α.Ε. προκηρύσσει επαναληπτικό διαγωνισμό για υπηρεσίες προμήθειας ελληνικού ημερήσιου τύπου/εφημερίδες, για χρονικό διάστημα έως 31-12-2019 με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί της εκατό επί της αναγραφόμενης τιμής κάθε φύλλου εφημερίδας (απλή έκδοση), πλέον συμφέρουσα βάσει τιμής. Η δαπάνη ανέρχεται σε 59.960 ευρώ. Η προθεσμία υποβολής λήγει 07/02.