ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Δαίμονες...

Απειλητικά SMS μακεδονομάχων χριστιανών

Συνεχώς αποστέλονται SMS σε υπουργούς και βουλευτές, απειλητικά ως επί το πλείστον, με καθαρά ακροδεξιά φρασεολογία. Και... τεχνοτροπία μια και είναι γραμμένα σε ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα.
Και πολλά από αυτά είναι και σε αρχαία ελληνικά. Ιδού ένα που.. εστάλη χθες σε διάφορους υπουργούς και βουλευτές (δεν ξέρουμε πόσους).
Δώστε βάση γιατί έχει και πλάκα:
ΔEN «EΞEXAΣAME META 10 ETH(!)» THN MAKEΔONIAN MAΣ OYTE ΠPOKEITAI ΠOTE. O MIΣEΛΛHN +ANTIXPIΣTOΣ ΠOY MAΣ EΔHMIOYPΓHΣEN TO ΘEMA, KΩN.MHTΣOTAKHΣ OΔYNATAI KATATYPANNOYMENOΣ YΠO TΩN ΔAIMONΩN ΔIOTI ΠAΣA ΠPAΞIΣ, ΛOΓOΣ+ΣKEΨIΣ EKAΣTOY KATAΓPAΦETAI AIΩNIΩΣ EΠI THΣ ΨYXHΣ+ANAΛOΓΩΣ Θ AMEIBETAI! ΨHΦIΣTE ΣΩΦPONΩΣ: OXI.
ΞM
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά τέτοιο SMS περισσότερο για το Δελφινάριο μου μοιάζει παρά ως απειλητικό. Για γέλια μέχρι δακρύων.
Βέβαια, ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι ακριβώς κουβαλάει στο μυαλό ένας τύπος που γράφει τέτοιες ανοησίες και πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει. Αλλά δεν μπορούμε και να μη βάλουμε τα γέλια με τους... δαίμονες που θα κυριεύσουν όσους δεν ψηφίσουν εναντίον των Πρεσπών. Υποθέτω πως κι εμείς που υποστηρίζουμε τη Συμφωνία θα βρεθούμε στα καζάνια της κολάσεως...

Δ. Κανελλόπουλος / ΕφΣυν