ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Τσίπρας για Θέμο Αναστασιάδη: Με πολέμησε προσωπικά…

...η ζωή κι ο θάνατος όμως, έχουν τους δικούς τους κανόνες που επιβάλλουν τον σεβασμό πάνω και πέρα από διαφορές

Σε μήνυμά του, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του δημοσιογράφου και εκδότη Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο το βράδυ της Τρίτης σε ηλικία μόλις 61 ετών. Ο Τσίπρας αν και προέβαλε το..
ότι ο εκλιπών υπήρξε από τους πιο. σφοδρούς πολέμιους της Αριστεράς και του ίδιου προσωπικά, τόνισε ότι η ζωή και ο θάνατος έχουν τους δικούς τους κανόνες που επιβάλλουν τον σεβασμό πάνω και πέρα από διαφορές. Ενδιαφέρον είναι ότι ο Τσίπρας επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον επίσημο λογαριασμό του Πρωθυπουργού στο Twitter για το (επί προσωπικού) μήνυμά του, παρά τον λογαριασμό με το όνομά του. Συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός έγραψε:
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικοινώνησε με τη σύζυγο του Θέμου Αναστασιάδη, Βασιλική Παναγιωτοπούλου και της εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του για την απώλεια του συζύγου της.

Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία έσπευσε από το βράδυ της να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της: «Στην μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία, από τις πρώτες ημέρες της ελεύθερης ραδιοφωνίας στον 9,84, την αρθρογραφία του σε πολλές εφημερίδες, αλλά και την παρουσία του στην τηλεόραση, ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το δικό του διακριτό στίγμα. Στην σύζυγό του, τα παιδιά του και σε όλους τους εργαζόμενους του “Πρώτου Θέματος” απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Το Κίνημα Αλλαγής σημείωσε: «Αποχαιρετούμε σήμερα έναν ευφυέστατο και πετυχημένο δημοσιογράφο, έναν άνθρωπο με αστείρευτο χιούμορ στον οποίο χρωστάμε πολλά χαμόγελα της καθημερινότητας μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Θέμο» .
Με μια λιτή ανακοίνωση το Ποτάμι εξέφρασε από την πλευρά του τη θλίψη του «για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη σε ηλικία μόλις 61 ετών. Θερμά συλλυπητήρια στους φίλους και συναδέλφους του στο Πρώτο Θέμα. Κουράγιο στην οικογένειά του».
Η Ενωση Κεντρώων εξέφρασε επίσης συλλυπητήρια της. Στην ανακοίνωσή της ανέφερε πως «παρότι “φεύγει” πολύ νέος, ο Θέμος, αφήνει την έντονη σφραγίδα του στο χώρο των ΜΜΕ. Καυστικός, ανατρεπτικός, διεισδυτικός και προ πάντων με αστείρευτο χιούμορ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του».
Σχετικη ανακοίνωση από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής ανέφερε: «Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ν. Βούτσης στην οικογένεια, τους φίλους και συνεργάτες του δημοσιογράφου – εκδότη Θέμου Αναστασιάδη».