ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Να 'χαμε να λέγαμε

«Πλέον το μόνο που δεν έχει γραφτεί είναι ότι θα συνεργαστούμε με το ΚΚΕ και την Ένωση Κεντρώων, το διαψεύσουμε πάντως και αυτό προκαταβολικά!» Aυτό αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ  στα σενάρια συνεργασιών του κόμματος της Αγίου Κωνσταντίνου μετά το πολιτικό διαζύγιο με το Κίνημα Αλλαγής.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής και..
πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ,  Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Να ‘χαμε, να λέγαμε» με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο.
Ερωτηθείς αν θα υπερψηφίσει μια ενδεχόμενη πρόταση μομφής από τη ΝΔ ο Θ. Θεοχαρόπουλος απάντησε:
 Πρώτα θα ήθελα να τη δούμε αν κατατεθεί, το δεύτερο είναι ότι εγώ είχα μια σταθερή στάση και το καλοκαίρι, ψήφισα την πρόταση μομφής και την ψήφο εμπιστοσύνης καταψήφισα και τον προϋπολογισμό δεν τον ψηφίσαμε γιατί θεωρούμε ότι αυτή η κυβέρνηση συνολικά ακολουθεί μια αναποτελεσματική πολιτική. Το καλοκαίρι το περιεχόμενο της πρότασης μομφής αφορούσε και τη γενικότερη πολιτικής της κυβέρνησης και το Σκοπιανό και βεβαίως καταψηφίσαμε, περιμένω να δω και το περιεχόμενο της σημερινής πρότασης μομφής και βεβαίως θα τοποθετηθούμε. Είναι φανερό ότι αν αφορά τη συνολική πολιτική της κυβέρνησης σε αυτό είναι καθαρή η θέση μας ότι θα την ψηφίζαμε. Αν αφορά μόνο τις Πρέσπες απλώς θα το συζητήσουμε, θα το αξιολογήσουμε.
Ερωτηθείς για τις πληροφορίες που τον θέλουν να συμμετάσχει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τα ανοίγματα που θέλει να κάνει ο Τσίπρας ο Θεοχαρόπουλος απάντησε:
"Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει ότι είμαστε στην αντιπολίτευση και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση και θα συνεχίσουμε να ασκούμε προγραμματική πολιτική αντιπολίτευση και κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ συνεπώς αυτά νομίζω ότι έχουνε απαντηθεί. Όσον αφορά τα ανοίγματα αυτά μένουν να αποδειχτούν στην πράξη, δεν μπορεί να γίνονται αυτά τα ανοίγματα ερήμην των πολιτικών."