ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Παπαδρόσος rules στον ΣΚΑΪ

Αρχίζει και κινείται το πράγμα στο Φάληρο με τη σφραγίδα του Βασίλη Παπαδρόσου, στη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων του καναλιού, να γίνεται σιγά-σιγά φανερή.
Κάποιοι λένε πως φαίνονται (οι αλλαγές) και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη μια και παρουσιάζεται ήδη με πιο ευρεία θεματολογία στα ρεπορτάζ ενώ έχει αποκτήσει και περισσότερο νεύρο. Δεν ξέρω σε ποιο βαθμό ισχύει αυτό, άλλωστε οι διαφοροποιήσεις..
και τα αποτελέσματά τους στο κοινό διακρίνονται μετά από καιρό, ωστόσο βλέπεις ήδη κάτι πιο δομημένο.
Οι αλλαγές πάντως στη λειτουργία του ειδησεογραφικού τμήματος είναι πολλές και θετικές. Σαν να βάζει μία τάξη μέσα εκεί λένε οι γνωρίζοντες. Συσκέψεις, παρατηρήσεις, συμβουλές, το σύστημα λειτουργεί. Εντάξει, ο Βασίλης Παπαδρόσος το κατέχει το σπορ, αυτό (του) το αναγνωρίζουν όλοι. Αψευδής μάρτυρας το επιτυχημένο δελτίο του Alpha.
Από την άλλη, όμως, πρέπει να δουλέψει σε ένα κανάλι που κατακλύζεται από τα reality. My Style Rocks, Power of Love και σε λίγες ημέρες και Survivor. Χώρια το The Voice. Θέλει προσπάθεια και αγώνα για να στήσεις αξιοπρεπές ειδησεογραφικό πρόγραμμα ανάμεσα σε τόσα reality. Να συντονιστείς στο σοβαρό κεντρικό δελτίο ειδήσεων ενός καναλιού, δεν λέω όχι, αλλά θα πρέπει να σου κάνουν... χώρο εκείνοι που θα βλέπουν Power of Love πριν και Survivor μετά.
Αυτό είναι το ακόμα πιο μεγάλο στοίχημα του Βασίλη Παπαδρόσου. Για να δούμε...

Δημήτρης Κανελλόπουλος / e-tetradio